«مگسال» ۵۸درصد سود پیش‌بینی شده را محقق کرد

شماره روزنامه: ۱۰۷۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۸۱۸۹ بورس-شرکت-ها

گروه بورس – کشاورزی و دامپروری مگسال تا پایان دوره ۶ماه منتهی به شهریورماه توانست با تحقق ۶۰۳ریال سود به ازای هر سهم معادل ۵۸درصد از پیش‌بینی درآمد هر سهم خود را محقق کند.

گروه بورس - کشاورزی و دامپروری مگسال تا پایان دوره 6ماه منتهی به شهریورماه توانست با تحقق 603ریال سود به ازای هر سهم معادل 58درصد از پیش‌بینی درآمد هر سهم خود را محقق کند.

بر اساس گزارش سازمان بورس اوراق بهادار تهران، این شرکت درآمد هر سهم خود برای امسال را با ۱۲میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال سرمایه‌ به طور خالص مبلغ یک‌هزار و ۴۳ریال پیش‌بینی کرده است.
مگسال همچنین تا پایان تابستان امسال از فروش انواع محصولات خود مبلغ ۲۵میلیارد و ۵۴۷میلیون ریال درآمد کسب کرد که این مبلغ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲درصد افزایش داشت و معادل ۵۵درصد از پیش‌بینی بودجه این شرکت را محقق کرده است. «زمگسا» همچنین پیش‌بینی کرده است که تا پایان امسال از فروش محصولات خود مبلغ ۴۶میلیارد و ۳۹۴میلیون ریال درآمد کسب کند.پیش‌بینی عملکرد مگسال برای سال‌مالی ۸۵ در مقایسه با عملکرد واقعی سال‌مالی قبل به ترتیب فروش ۱۶درصد افزایش، بهای تمام‌شده کالای فروش‌رفته ۵درصد افزایش، سود عملیاتی ۳۷درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۳۱درصد افزایش نشان می‌دهد. هیات‌مدیره این شرکت تصمیم دارد سود قابل‌تقسیم سال ۱۳۸۵ بین صاحبان سهام را مطابق ماده ۹۰ قانون تجارت معادل ۱۰درصد سود پس از کسر مالیات به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن