افت و خیز قیمت‌ها در بورس لندن - ۲۵ مرداد ۹۱

شماره روزنامه: ۲۷۱۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۷۸۰۹ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی- روند قیمت فلزات در معاملات روز سیزدهم آگوست در بورس لندن با افت و خیز همراه شد. در این روز قیمت آلومینیوم، مس، سرب، قلع و روی با افت روبه‌رو شد، اما آلیاژآلومینیوم و نیکل رشد داشت.

گروه بورس جهانی- روند قیمت فلزات در معاملات روز سیزدهم آگوست در بورس لندن با افت و خیز همراه شد. در این روز قیمت آلومینیوم، مس، سرب، قلع و روی با افت روبه‌رو شد، اما آلیاژآلومینیوم و نیکل رشد داشت.

در این روز قیمت مس با افت ۴ دلاری نسبت به معاملات دهم آگوست روبه‌رو شد. به این ترتیب هر تن مس در این روز با نرخ ۷ هزار و ۴۲۶ دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی آن ۷ هزار و ۴۲۶ دلار بود. در عین حال بیشترین کاهش قیمت فلزات در این روز متعلق به روی بود. این کالا با قیمت یک هزار و ۸۲۰ دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی آن هم یک هزار و ۸۲۰ دلار بود. همچنین در این روز سرب، آلومینیوم و قلع هم با افت قیمت همراه شدند. به طوری که سرب ۲۳ دلار، آلومینیوم ۱۱ دلار و ۵۰ سنت و قلع هم ۴۰ دلار افت قیمت را تجربه کردند. با این حال در این روز آلیاژآلومینیوم و نیکل روند مثبتی داشتند. بیشترین افزایش قیمت در این روز متعلق به نیکل بود. این کالا نسبت به مبادلات روز دهم آگوست ۸۰ دلار رشد داشت و با قیمت ۱۵ هزار و ۳۲۰ دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۱۵ هزار و ۳۰۰ دلار رقم خورد.
رشد قیمت بیلت و افت کبالت
در همین حال در این روز قیمت بیلت با رشد همراه شد. مبادلات نقدی مولیبدن ثابت بود، اما نرخ کبالت افت داشت. به این ترتیب خرید و فروش نقدی بیلت ۱۴ دلار و ۵۰ سنت رشد داشت. خرید و فروش ۳ ماهه این کالا هم به ترتیب ۱۵ و ۲۵ دلار رشد را به ثبت رساند. خرید و فروش ۱۵ ماهه بیلت هم نسبت به مبادلات دهم آگوست ۱۵ دلار رشد کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن