بازار آمریکا و اروپا

صعود نفت خام در نیویورک

شماره روزنامه: ۲۷۰۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۵۰۰۲ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی- معاملات روز گذشته بازارهای کالا در آمریکا همانند بازارهای سهام در این کشور با روند صعودی همراه شد؛ به گونه‌ای که در بورس تجاری نیویورک نفت خام افزایش یافت و به بیش از ۸۹ دلار در هر بشکه رسید.

گروه بورس جهانی- معاملات روز گذشته بازارهای کالا در آمریکا همانند بازارهای سهام در این کشور با روند صعودی همراه شد؛ به گونه‌ای که در بورس تجاری نیویورک نفت خام افزایش یافت و به بیش از 89 دلار در هر بشکه رسید.

معاملات پلاتینیوم، پالادیوم و ورق گرم نیز به گونه ای بود که در هر دو رسید ثابت باقی ماند. در بورس شیکاگو سایر محصولات همچون ذرت، سویا، روغن سویا، کنجاله سویا و گندم با روند افزایشی همراه شد. همچنین شاخص های سهام در بازارهای آمریکا در دو روز گذشته پس از ۴ روز رویارویی با روندی نزولی، سرانجام پس از سخنرانی ماریو دراگی، رییس بانک مرکزی اروپا با افزایش روبه‌رو شدند. وی در این سخنرانی نسبتaبه ارائه محرک‌های اقتصادی جدید در آینده‌ای نزدیک قول مساعدی را به سرمایه‌داران داده است. تحلیلگران بازارهای مبادلاتی بر این عقیده‌اند که اگر بانک مرکزی اروپا به دنبال کنترل بحران اقتصادی منطقه یورو است، باید طرح QE۳ را به اجرا برساند. این طرح که شامل خرید اوراق قرضه دولتی می شود سبب خواهد شد که میزان نقدینگی در بازارهای مبادلاتی این منطقه با افزایش روبه‌رو شود. از سوی دیگر ادامه بحران اقتصادی در یونان سبب شده است که اتحادیه اروپا، صندوق بین‌المللی پول و بانک مرکزی اروپا به دنبال یافتن راه حلی در جهت کاهش بحران اقتصادی در این منطقه برآیند. به این ترتیب شاخص S&P۵۰۰ با ۴/۱ درصد افزایش روبه‌رو شد. این در حالی است که این شاخص طی ۴ روز گذشته با کاهشی در حدود ۸/۲ درصد رو به رو شده بود. شاخص داو جونز نیز به میزان ۵/۱ درصد افزایش یافت.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن