بازار آسیا

بازارهای آسیا منفی شدند

شماره روزنامه: ۲۶۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۳۸۹۷ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی– گزارش‌های منتشر شده از سخنرانی برنانکه در سه‌شنبه شب گذشته تاثیر بسزایی در بازارهای جهانی به خصوص بازارهای آسیا گذاشت. این در حالی است که بازارهای کالا در آسیا با روند نوسانی همراه شده و گویا این اخبار مثبت در بازار بی تاثیر بوده است، به طوری که در بازارهای شانگهای طلا و سایر فلزات با روند کاهشی روبه‌رو شد.

گروه بورس جهانی- گزارش‌های منتشر شده از سخنرانی برنانکه در سه‌شنبه شب گذشته تاثیر بسزایی در بازارهای جهانی به خصوص بازارهای آسیا گذاشت. این در حالی است که بازارهای کالا در آسیا با روند نوسانی همراه شده و گویا این اخبار مثبت در بازار بی تاثیر بوده است، به طوری که در بازارهای شانگهای طلا و سایر فلزات با روند کاهشی روبه‌رو شد.

همچنین در بورس توکیو نیز قیمت طلا و سایر فلزات گرانبها به جز پلاتین در ماه آگوست کاهش یافت. در معاملات نفتی نیز نفت سفید مثبت شد. به گزارش بلومبرگ دلیل مثبت شدن بازارهای آسیایی علاوه بر انتشار اخبار مثبت، افزایش ذخایر چین نسبت به سه ماه گذشته بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن