خبر

بازار آرام فولاد در جهان

شماره روزنامه: ۲۳۱۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۴۵۲۵۰ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد ایران- بازار قراضه و بیلت در جهان طی هفته گذشته آرام بود. در حالی که برخی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت قراضه طی هفته جاری به دلیل کمبود موجودی افزایش خواهد یافت، فعالان بازار اظهار کرده‌اند که قیمت این محصول به دلیل پایین بودن تقاضا نزولی خواهد بود. بیلت سی‌آی‌اس هفته گذشته در حدود ۶۱۰ تا ۶۳۰ دلار در هر تن فوب و قراضه ترکیه در قیمت ۴۵۰ دلار در هر تن سی‌اف‌آر معامله شده است که تغییری را نسبت به هفته پیش از آن تجربه نکرده است.

بازار آرام فولاد در جهان

مرکز خدمات فولاد ایران- بازار قراضه و بیلت در جهان طی هفته گذشته آرام بود. در حالی که برخی پیش‌بینی می‌کنند که قیمت قراضه طی هفته جاری به دلیل کمبود موجودی افزایش خواهد یافت، فعالان بازار اظهار کرده‌اند که قیمت این محصول به دلیل پایین بودن تقاضا نزولی خواهد بود. بیلت سی‌آی‌اس هفته گذشته در حدود ۶۱۰ تا ۶۳۰ دلار در هر تن فوب و قراضه ترکیه در قیمت ۴۵۰ دلار در هر تن سی‌اف‌آر معامله شده است که تغییری را نسبت به هفته پیش از آن تجربه نکرده است. در این میان برخی بر این باورند عرضه قراضه کاهش خواهد یافت. با توجه به رشد ۲۰ درصدی قیمت سنگ‌آهن طی فصل دوم و رسیدن آن به ۱۷۵ تا ۱۸۰ دلار در هر تن سی‌اف‌آر، احتمالا چین و دیگر کشورها به استفاده از قراضه برای تولید فولاد روی خواهند آورد. پیش‌بینی می‌شود که صادرات قراضه روسیه هم به دلیل بالا بودن تقاضا در بازار داخلی این کشور کاهش یابد.

احتمالا تقاضای فولاد در بخش ساختمانی در نیم کره شمالی زمین طی فصل دوم افزایش خواهد یافت، اما هنوز وضعیت بازار چین در آینده مشخص نیست. در این میان برخی اظهار کرده‌اند که احتمال کاهش قیمت مقاطع در آینده به دلیل بالا بودن تقاضا به منظور تکمیل موجودی طی چند هفته گذشته وجود دارد. تولیدکنندگان ورق نیز به منظور بالا نگاه داشتن قیمت‌ها، قیمت این محصول را افزایش داده‌اند، اما با توجه به افزایش موجودی انبارها، آنها تا کنون موفق به فروش در قیمت‌های بالا نشده‌اند. قیمت ورق در بازار نقدی آمریکا نیز تغییری را نسبت به هفته گذشته نشان نمی‌دهد. در پی افزایش اخیر قیمت درب کارخانه ورق در این کشور، تقاضای خرید کاهش یافته است. ورق گرم در این کشور در قیمت ۹۲۶ تا ۹۳۷ دلار در هر تن معامله می‌شود.

قیمت ورق گرم در شمال اروپا نیز ۶۵۰ یورو در هر تن است؛ اما کارخانه فروش محصولات چند ماه آینده خود را به پایان رسانده اند. این در حالی است که حجم سفارشات جدید در جنوب اروپا پایین است و تجار به دنبال فروش ورق وارداتی در ماه‌های دسامبر و ژانویه هستند به همین دلیل قیمت این محصول در این منطقه پایین آمده و به ۵۹۰ تا ۶۲۰ یورو در هر تن رسیده است.

قیمت پیشنهادی میلگرد ترکیه نیز به ۷۰۰ دلار در هر تن سی‌اف‌آر سنگاپور یا کمتر رسیده است که نسبت به قیمت ۷۳۰ تا ۷۵۰ دلار در هر تن سی‌اف‌آر در اوایل فوریه کاهش یافته است. قیمت ورق گرم صادراتی به دلیل افزایش هزینه تولید بالا رفته و ۸۰۰ تا ۸۲۰ دلار در هر تن فوب است؛ اما خریداران سیاست انتظار را در پیش گرفته‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن