قراردادهای کک ماهانه می‌شود

شماره روزنامه: ۲۲۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۳۴۴۶ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد‌ایران- در حالی که هنوز بسیاری با قراردادهای فصلی سنگ‌آهن کنار نیامده‌اند، بی اچ پی از احتمال ماهانه شدن قراردادهای کک صحبت می‌کنند.

مرکز خدمات فولاد‌ایران- در حالی که هنوز بسیاری با قراردادهای فصلی سنگ‌آهن کنار نیامده‌اند، بی اچ پی از احتمال ماهانه شدن قراردادهای کک صحبت می‌کنند. البته نمی‌توان مطمئن بود که شرکت‌های دیگر نیز از‌این روند پیروی می‌کنند یا نه. بعید نیست که اکثر شرکت‌های معدنی بزرگ برای مشتری‌های مختلف، مدت قراردادهای جداگانه‌ای داشته باشند.

در هر حال کک به هیچ وجه وضعیتی مشابه سنگ آهن نداشته و بازاری جداگانه دارد. گرچه برخی معتقدند بعید نیست قراردادهای سنگ آهن نیز ماهانه شود؛ چرا که این بازار در حال توسعه است.

با اعلام رسمی‌بی اچ پی که برخی از مشتریان آن تمایل دارند قراردادهای کک یک ماهه ببندند، برخی کارخانه‌های ژاپنی یا اروپایی از‌این روند اظهار نگرانی نموده‌اند.

آخرین برآورد‌ها قیمت فصل اول سال ۲۰۱۱ را برای کک بالاتر از ۲۳۰ دلار اعلام نموده که از ۲۰۹ دلار فصل فعلی بالاتر خواهد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن