قیمت مولیبدن افزایش یافت، کبالت کاهش
گروه بورس جهانی- معاملات مواد معدنی در بازار لندن در حالی در روز ۲۴ آگوست ادامه یافت که خرید و فروش هر تن مولیبدن با افزایش قیمت و فروش هر تن از کبالت با افت نرخ شدید مواجه شد.
گروه بورس جهانی- معاملات مواد معدنی در بازار لندن در حالی در روز 24 آگوست ادامه یافت که خرید و فروش هر تن مولیبدن با افزایش قیمت و فروش هر تن از کبالت با افت نرخ شدید مواجه شد.
نرخ خرید هر تن مولیبدن در روز ۲۴ آگوست در حالی به ۳۳ هزار و ۵۰۰ دلار رسید که نسبت به روز قبل ۵۰ دلار افزایش قیمت داشت، همچنین فروش هر تن از این محصول در حالی با همان قیمت ۳۳ هزار و ۵۰۰ دلار معامله شد که نسبت به روز ۲۳ آگوست با افزایش ۵۰ دلاری مواجه شد.
خرید و فروش هر تن کبالت نیز در بازار لندن به ترتیب به ۳۷ هزار و ۵۵۰ و ۳۷ هزار و ۵۶۰ دلار رسید. این در حالی است که خرید هر تن از این محصول در حالی با افزایش ۵۰ دلاری مواجه شد که فروش هر تن از این کالا کاهش ۹۴۰ دلاری را تجربه کرده بود.
همچنین از میزان موجودی ۲۱۰ تنی مولیبدن همه آن به فروش رسید و از ۲۴۳ تنی میزان موجودی کبالت ۱۶۹ تن آن خریداری شد.