بازار پتروشیمی

کاهش ۲۰ دلاری پلی‌اتیلن آمریکا و جهانی

شماره روزنامه: ۲۰۹۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۹۰۱۹ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی - نرخ پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن در معاملات روز یکم ژوئن نسبت به هفته گذشته با کاهش روبه‌رو شد؛ اما خریدهای آتی این دو کالا روند ثابتی داشت.

کاهش 20 دلاری پلی‌اتیلن آمریکا و جهانی

گروه بورس جهانی - نرخ پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن در معاملات روز یکم ژوئن نسبت به هفته گذشته با کاهش روبه‌رو شد؛ اما خریدهای آتی این دو کالا روند ثابتی داشت.

در این روز فروش نقدی پلی‌پروپیلن آمریکا ۲۰ دلار کاهش داشت و با نرخ یک هزار و ۲۸۰ دلار به ثبت رسید. فروش نقدی پلی‌پروپیلن آسیا و جهانی در این روز ثابت ماند و با نرخ یک هزار و ۲۴۰ دلار ثبت شد. فروش نقدی پلی‌پروپیلن اروپا نیز با نرخ یک هزار و ۳۱۵ دلار به ثبت رسید.
براساس این گزارش، فروش نقدی پلی‌اتیلن آمریکا و جهانی در این روز با کاهش ۲۰ دلاری روبه‌رو شد و با نرخ یک هزار و ۱۶۰ دلار به ثبت رسید. فروش نقدی پلی‌اتیلن اروپا و آسیا نسبت به معاملات هفته گذشته روند ثابتی داشت و به ترتیب با نرخ یک هزار و ۳۵۰ و یک هزار و ۳۴۰ دلار به ثبت رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن