رشد قیمت طلا و کاهش فلزات
گروه بورس جهانی - قیمت طلا روز گذشته در بازارهای جهانی با رشد اندکی روبهرو شده و در محدوده یک هزار و ۷۳۳ دلار در هر اونس قرار گرفت.<br>نگرانی سرمایهگذاران در خصوص نتایج مذاکرات درباره کسری بودجه دولت آمریکا سبب شد تا در این روز قیمت طلای جهانی با رشد همراه شود.
گروه بورس جهانی - قیمت طلا روز گذشته در بازارهای جهانی با رشد اندکی روبهرو شده و در محدوده یک هزار و ۷۳۳ دلار در هر اونس قرار گرفت.
نگرانی سرمایهگذاران در خصوص نتایج مذاکرات درباره کسری بودجه دولت آمریکا سبب شد تا در این روز قیمت طلای جهانی با رشد همراه شود. اوباما، رهبران کنگره را به کاخ سفید دعوت کرده تا در خصوص جلوگیری از افزایش مالیات و کاهش هزینههای عمومی مذاکره کنند. این در حالی است که هر اونس طلا در بازار آمریکا هم روز گذشته با قیمت یک هزار و ۷۳۳ دلار و ۲۰ سنت داد و ستد شد. البته در این روز قیمت مس در بازارهای جهانی با افت اندک به ۷ هزار و ۵۷۱ دلار رسید، همچنین نیکل و روی هم در این روز با افت قیمت همراه شدند، به طوری که فلز روی با قیمت یک هزار و ۸۶۳ دلار معامله شد. قیمت نیکل هم ۱۵ هزار و ۸۸۳ دلار رقم خورد.
در همین حال نگرانی ها در خصوص مشکلات مالی آمریکا ادامه دارد، از سوی دیگر، سرمایهگذاران در خصوص بحران مالی یونان و خروج این کشور از منطقه یورو همچنان نگرانیهای گسترده ای دارند. این در حالی است که نشست وزرای دارایی منطقه یورو روزگذشته برای حل مشکلات یونان و پرداخت کمک های مالی به این کشور در شهر بروکسل برگزار شد.