پی وی سی تا پایان نوامبر نزولی است

شماره روزنامه: ۲۷۷۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۲۰۲۲۵ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی- کتایون دارابی: معامله گران چین، آسیای جنوب شرقی و هند از کاهش قیمت پی وی سی وارداتی متاثر از افت تقاضا و فرار از هزینه‌های صنایع بالادستی خبر می‌دهند. در همین حال بیشتر تولیدکنندگان هم در حال حاضر قیمت‌های خود را برای ماه جدید کاهش داده‌اند.

گروه بورس جهانی- کتایون دارابی: معامله گران چین، آسیای جنوب شرقی و هند از کاهش قیمت پی وی سی وارداتی متاثر از افت تقاضا و فرار از هزینه‌های صنایع بالادستی خبر می‌دهند. در همین حال بیشتر تولیدکنندگان هم در حال حاضر قیمت‌های خود را برای ماه جدید کاهش داده‌اند.

به این ترتیب قیمت‌های جدید واردات پی وی سی به هند و آسیای جنوب شرقی در ابتدای ماه نوامبر توسط برخی از تولیدکنندگان اعلام شده است. در همین حال یک تاجر تایوانی قیمت‌های جدید خود را برای ماه نوامبر ۳۰ تا ۴۰ دلار در هر تن کاهش داده است. از این رو تاجران تایوانی اعلام کرده‌اند: احتمال افت قیمت پی وی سی تا پایان اکتبر تا ۶۰ دلار در هر تن هم وجود دارد، چرا که بسیاری از خریداران بزرگ چینی حاضر به خرید حجم‌های بزرگ پی وی سی هستند. این در حالی است که در ماه‌های گذشته خرید از سوی معامله گران و همچنین واردات پی وی سی به چین بسیار کاهش یافته بود. در همین حال تاجران چین، آمریکا و مکزیک هم معتقدند که قیمت پی وی سی در ماه آینده باز هم کاهش خواهد یافت. از سوی دیگر یک تاجر مقیم شانگهای در این باره می‌گوید: از تاجران چینی سفارش خرید دریافت کرده‌اند و در حال حاضر واردت پی‌وی‌سی به آسیای جنوب شرقی در حال انجام است. از این رو تولیدکنندگان بسیاری در نتیجه این سفارش‌ها تولیدات خود را افزایش داده‌اند و تولید مازاد پی وی سی در مالزی هم گزارش شده است. از سوی دیگر یک تاجر مالزیایی گزارش می‌دهد که ما سفارش‌های خرید زیادی از تایلند و تایوان در این هفته داشته‌ایم و به این ترتیب در حال مذاکره برای تخفیف با برخی تامین‌کنندگان پی وی سی هستیم. یکی دیگر از تاجران پی وی سی در سنگاپور می‌گوید: سفارش‌هایی که در این هفته و از تایلند داشته‌ایم نسبت به هفته‌های گذشته با کاهش قیمت مواجه بوده اند، اما ما برای فروش عجله نداریم. در همین حال یک تولیدکننده در اندونزی می‌گوید: قیمت پی وی سی در ماه نوامبر با کاهش روبه‌رو خواهد شد، به طوری که به احتمال زیاد ۵۰ دلار در هر تن کاهش را تجربه خواهد کرد، همچنین این گروه از تاجران پیش‌بینی می‌کنند قیمت‌ها به زودی کاهش پیدا خواهد کرد، از سوی دیگر حجم زیادی وینیل کلراید‌منومر در دسترس تولیدکنندگان آسیای جنوب شرقی قرار گرفته است. یک تاجر هندی می‌گوید: تاجران هندی در حال حاضر صبر پیشه کرده‌اند و در حال برنامه‌ریزی برای آینده هستند. با این حال بیشتر خریداران معتقدند؛ قیمت‌ها به روند نزولی خود ادامه خواهند داد که احتمال داد تا اواخر نوامبر هم این روند ادامه داشته باشد. از سوی دیگر تولیدکنندگان لوله هم در هند می‌گویند: در حال حاضر واردات پی وی سی در هند کافی است، اما تقاضا پایین است و از این رو بیشتر معامله‌گران در انتظار افت قیمت‌ها در هفته‌های آینده هستند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن