طلای جهانی ارزان شد - ۲۶ مهر ۹۱

شماره روزنامه: ۲۷۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۸۵۷۵ بورس-جهانی

قیمت طلا پس از انتشار گزارش‌هایی در خصوص کاهش رشد اقتصاد جهانی با کاهش ۳۶/۰ درصدی روی یک‌هزار و ۷۳۶ دلار و ۲۸ سنت در هر اونس قرار گرفت.

قیمت طلا پس از انتشار گزارش‌هایی در خصوص کاهش رشد اقتصاد جهانی با کاهش 36/0 درصدی روی یک‌هزار و 736 دلار و 28 سنت در هر اونس قرار گرفت.

در بازار آسیا طلا برخلاف بازارهای دیگر با رشد قیمت مواجه شد و در هر اونس یک هزارو ۷۳۷ دلار و ۳۱ سنت معامله شد. بر اساس برآوردهای تکنیکالی، بازار طلا در حال پیدا کردن سطح حمایتی یک هزار و ۷۲۷ دلار و ۵۹ سنت است؛ ضمن اینکه در صورت کاهش قیمت پایین‌ترین سطح آن یک هزارو ۷۱۷ دلار و ۸۷ سنت خواهد بود. قیمت نقره هم دیروز با ۲۷/۱ درصد رشد در هر اونس به ۳۲ دلار و ۷۰ سنت رسید. در بازار آسیا هم قیمت نقره با رشد ۲۹/۰ درصدی ۳۲ دلار و ۷۹ سنت معامله شد. تحلیل تکنیکال نشان می‌دهد که نقره در انتظار رسیدن به سطح حمایتی ۳۲ دلار و ۴۴ سنت است و در صورت کاهش به ۳۲ دلار و ۹ سنت افت خواهد کرد. بالاترین قیمت مورد انتظار تکنیکالیست‌ها برای نقره ۳۳ دلار و ۷۲ سنت است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن