خبر

صنعت فولاد جهان از نگاه جی پی مورگان

شماره روزنامه: ۲۷۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۶۳۰۵ بورس-جهانی

موسسه جی پی مورگان بر این باور است که قیمت محصولات فولادی در سطح جهان به کف رسیده و روند نزولی قیمت‌ها که در نتیجه وضعیت اقتصادی چین بوده متوقف خواهد شد. به نظر این موسسه بسته محرک اقتصادی در چین تولید را بهتر کنترل کرده و جو بازار را بهبود می‌بخشد. یکی از شاخص‌های بررسی وضعیت اقتصادی این موسسه برای چین اولین بار اوایل سپتامبر پس از ۵ ماه مثبت شد.

موسسه جی پی مورگان بر این باور است که قیمت محصولات فولادی در سطح جهان به کف رسیده و روند نزولی قیمت‌ها که در نتیجه وضعیت اقتصادی چین بوده متوقف خواهد شد. به نظر این موسسه بسته محرک اقتصادی در چین تولید را بهتر کنترل کرده و جو بازار را بهبود می‌بخشد. یکی از شاخص‌های بررسی وضعیت اقتصادی این موسسه برای چین اولین بار اوایل سپتامبر پس از ۵ ماه مثبت شد. به گزارش مرکز خدمات فولاد ایران، بسته ۱۵۹ میلیارد دلاری زیرساختی چین به بهبود تقاضا کمک می‌کند و تاکنون نیز قیمت ورق گرم را ۱۱ درصد و میلگرد را ۹ درصد بالا برده است. قیمت سنگ آهن وارداتی به چین نیز پس از ۴۰ درصد افت ماه آوریل تاکنون ۱۷ درصد بهبود داشته است.

البته بانک جی پی مورگان خاطرنشان کرد که مشکلات در صنعت فولاد هنوز وجود دارند و نرخ بیکاری کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی هنوز بالا است و تقاضای مصرف‌کنندگان فولاد در بخش مسکن و خودروسازی کم است. نهایتا این موسسه مسیر حرکت به سمت بهبودی پایدار را در صنعت فولاد جهان پر از ناهمواری خوانده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن