بازار مقاطع

فولاد در ابهام رشد و رکود جهان

شماره روزنامه: ۲۷۴۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۵۹۳۰ بورس-جهانی

بازارهای جهانی در هفته گذشته روندهای مشابهی را پشت سر گذاشتند به طوری که کاهش خریدها در بازار به دنبال وضعیت نامشخص اقتصاد کشورها و بازارهای جهانی و کاهش سطح عرضه‌ها در اقتصادهای بزرگ روی بازار فولاد اثر گذاشته است.

فولاد در ابهام رشد و رکود جهان

بازارهای جهانی در هفته گذشته روندهای مشابهی را پشت سر گذاشتند به طوری که کاهش خریدها در بازار به دنبال وضعیت نامشخص اقتصاد کشورها و بازارهای جهانی و کاهش سطح عرضه‌ها در اقتصادهای بزرگ روی بازار فولاد اثر گذاشته است.

فروشنده‌ها سعی دارند قیمت‌ها را بالا نگه دارند، اما عدم تقاضا در این شرایط به رکود بیشتر قیمت‌ها دامن زده است. اجرای سیاست‌های اقتصادی در کشورهای مختلف جهان احتمالا روی بازارها اثر خواهد گذاشت. مرکز خدمات فولاد ایران به بررسی تغییرات قیمتی فولاد در برخی بازارها پرداخته که در ادامه بخش‌هایی از آن خواهد آمد.
بیلت
بازار بیلت سی آی اس در هفته گذشته آرام بود. البته برخی قیمت‌ها را بالا بردند. بیلت اوکراین ۵۲۰ تا ۵۳۰ دلار بود و خریداران به دنبال ۵۱۵ تا ۵۱۸ دلار بودند. بیلت اروپا در آفریقا ۵۵۵ دلار در هر تن (سی اف آر) بود و کمی بالا رفت - گرچه خریدار نداشت. در ترکیه بیلت سی آی اس مشتری نداشت و در ۵۲۰ تا ۵۲۵ دلار در هر تن درخواست خرید داده می‌شد. بیلت سی آی اس در امارات ۵۶۵ تا ۵۷۵ دلار بود که دو هفته اخیر تا ۲۵ دلار کاهش یافته است. قابل ذکر است بیلت صادراتی سی آی اس طی یک سال اخیر تا ۱۶۰ دلار ارزان‌تر شده است.
مقاطع
هفته گذشته بازار مقاطع اروپا شرایط مساعدی نداشت قیمت‌ها ۱۰ تا ۱۵ یورو ارزان‌تر شد ولی باز هم بازار واردات قدرت رقابت بیشتری داشت. در آمریکا کارخانه‌ها با کاهش عرضه، قیمت میلگرد را چند هفته‌ای است ثابت نگه داشته‌اند و در ۶۶۰ تا ۶۷۰ دلار در هر شورت تن معامله می‌کنند. شاخص قیمت میلگرد وارداتی در آمریکا از ۵۷۰ تا ۵۸۵ دلار به ۵۶۵ تا ۵۸۵ دلار رسید.
میلگرد سی آی اس به مصر در ۵۸۰ دلار هر تن فوب فروخته شد که طی دو هفته ۳۰ دلار افت داشت. به عراق و غرب آفریقا ۵۹۰ تا ۵۹۵ دلار هر تن فوب عرضه شده ولی تقاضا کم بود. قیمت پیشنهادی به اروپا در ۴۹۰ تا ۴۹۵ یورو هر تن فوب ثبات داشت. هفته گذشته میلگرد ترکیه به امارات در ۵۸۵ دلار هر تن فوب معادل ۶۰۵ دلار هر تن سی اف آر فروخته شد که ۱۰ تا ۱۵ دلار هر تن افت داشت. میلگرد ترکیه به انگلیس ۴۱۰ پوند در هر تن (سی آی اف) پیشنهاد شد ولی هنوز تمایل زیادی دیده نمی‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن