خبر

ثبت بدترین عملکردطلا ازسال ۲۰۰۹ تاکنون

شماره روزنامه: ۲۸۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۵۳۷۶ بورس-جهانی

قیمت جهانی طلا دیروز پس از یک هفته کاهش به میزان ۴ درصد افزایش یافت. <br>به گزارش بلومبرگ، احتمال متوقف شدن اجرای بخشی از سیاست‌های انبساطی پولی فدرال رزرو آمریکا تاثیر زیادی بر افت قیمت جهانی طلا در روزهای اخیر داشته است.

قیمت جهانی طلا دیروز پس از یک هفته کاهش به میزان ۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش بلومبرگ، احتمال متوقف شدن اجرای بخشی از سیاست‌های انبساطی پولی فدرال رزرو آمریکا تاثیر زیادی بر افت قیمت جهانی طلا در روزهای اخیر داشته است. بر اساس این گزارش، دیروز قیمت هر اونس طلا در بازار نقدی به ۱۵۸۰ دلار رسیده که این رقم آغاز روند افزایشی قیمت پس از یک هفته است. افت متوالی قیمت طلا در هفت روز اخیر مساله‌ای بود که از مارس ۲۰۰۹ میلادی تاکنون بی‌سابقه است.

برخی کارشناسان اقتصادی بر این باورند فدرال رزرو آمریکا قصد دارد اجرای بخشی از برنامه‌های انبساطی خود را متوقف کند. قیمت طلا سال ۲۰۱۲ میلادی برای دوازدهمین سال متوالی با افزایش روبه‌رو شد که علت اصلی آن اجرای سیاست‌های انبساطی پولی از سوی بانک‌های مرکزی بزرگ جهان بوده است.

قیمت طلا از ابتدای امسال تاکنون ۷/۶ درصد کاهش داشته است. قیمت جهانی پلاتین نیز امروز با ۸/۱ درصد کاهش به کمتر از ۱۶۱۷ دلار در هر اونس رسید که این رقم پایین‌ترین میزان در شش هفته اخیر است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن