مس نزولی و آلومینیوم صعودی شد
گروه بورس جهانی – روند قیمت فلزات در معاملات روز نهم ژانویه نسبت به هفته قبل آن افزایشی بود. در این روز نرخ آلومینیوم، سرب، نیکل، روی و قلع نسبت به معاملات روز هفتم ژانویه با رشد مواجه شد. در این روز تنها نرخ آلیاژآلومینیوم و مس با افت همراه شد.
گروه بورس جهانی - روند قیمت فلزات در معاملات روز نهم ژانویه نسبت به هفته قبل آن افزایشی بود. در این روز نرخ آلومینیوم، سرب، نیکل، روی و قلع نسبت به معاملات روز هفتم ژانویه با رشد مواجه شد. در این روز تنها نرخ آلیاژآلومینیوم و مس با افت همراه شد.
رشد نرخ آلیاژآلومینیوم و افت آلیاژآلومینیوم
در معاملات روز نهم ژانویه هر تن آلیاژآلومینیوم نسبت به هفته قبل آن ۱۰ دلار کاهش را به ثبت رساند. در این روز هر تن آلیاژآلومینیوم با نرخ یک هزار و ۹۷۰ دلار معامله شد. خرید نقدی آن یک هزار و ۹۶۵ دلار بود. در معاملات نهم ژانویه هر تن آلومینیوم نسبت به معامله هفته قبل آن ۴۲ دلار رشد را به ثبت رساند و با نرخ ۲ هزار و ۶۱ دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی آن ۲ هزار و ۶۱ دلار بود.
مس ۱۲ دلار ارزان شد
در معاملات روز نهم ژانویه قیمت مس ۱۲ دلار و ۵۰ سنت کاهش داشت. در این روز هر تن از آن با نرخ ۷ هزار و ۵۰۳ دلارمعامله شد. در این روز خرید نقدی مس با نرخ ۷ هزار و ۵۰۲ دلار و ۵۰ سنت ثبت شد. در معاملات روز نهم ژانویه نیکل با رشد ۱۷۵ دلاری در هر تن مواجه شد و هر تن از آن با نرخ ۱۸ هزار و ۸۵۵ دلار فروش رفت. خرید نقدی آن ۱۸ هزار و ۸۵۰ دلار بود.
افت ۳۳ دلاری نرخ سرب
در معاملات روز نهم ژانویه قیمت سرب ۳۳ دلار کاهش داشت. هر تن از آن با نرخ یک هزار و ۹۴۲ دلار و ۵۰ سنت فروش رفت. خرید نقدی آن یک هزار و ۹۴۲ دلار بود. در معاملات روز نهم ژانویه قیمت روی نسبت به معاملات روز هفتم ژانویه با ۲۷ دلار رشد روبه رو شد. در این روز هر تن روی با نرخ یک هزار و ۸۵۵ دلارمعامله شد. خرید نقدی آن یک هزار و ۸۵۴ دلار بود. در معاملات روز نهم ژانویه قیمت قلع ۳۳۰ دلار رشد داشت. هر تن از آن با نرخ ۲۰ هزار و ۱۰۰ دلار معامله شد. خرید نقدی آن نیز ۲۰ هزار و ۷۵ دلار بود.