بازار فلزات پایه

مس و آلومینیوم در سراشیبی سقوط

شماره روزنامه: ۲۵۰۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۶۱۵۹ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی – روند قیمت فلزات در معاملات روز پانزدهم نوامبر کاهشی بود. در این روز نرخ آلیاژآلومینیوم، آلومینیوم، مس، سرب، قلع، روی و نیکل نسبت به معاملات روز قبل آن با افت مواجه شد.

گروه بورس جهانی - روند قیمت فلزات در معاملات روز پانزدهم نوامبر کاهشی بود. در این روز نرخ آلیاژآلومینیوم، آلومینیوم، مس، سرب، قلع، روی و نیکل نسبت به معاملات روز قبل آن با افت مواجه شد.

افت ۴۰ و ۲۶ دلاری نرخ آلیاژآلومینیوم و آلومینیوم
در معاملات روز پانزدهم نوامبر هر تن آلیاژآلومینیوم نسبت به روز قبل آن ۴۰ دلار افت را به ثبت رساند. در این روز هر تن آلیاژآلومینیوم با نرخ ۲ هزار و ۴۱ دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۲ هزار و ۴۰ دلار بود. در معاملات پانزدهم نوامبر هر تن آلومینیوم نسبت به روز قبل آن ۲۶ دلار کاهش را به ثبت رساند و با نرخ ۲ هزار و ۱۱۷ دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی آن ۲ هزار و ۱۱۷ دلار بود.
کاهش ۹۹ و ۴۶۰ دلاری نرخ مس و نیکل
در معاملات روز پانزدهم نوامبر قیمت مس ۹۹ دلار و ۵۰ سنت افت داشت. در این روز هر تن از آن با نرخ ۷ هزار و ۶۳۲ دلار معامله شد. در این روز خرید نقدی مس با نرخ ۷ هزار و ۶۳۱ دلار و ۵۰ سنت ثبت شد. در معاملات روز پانزدهم نوامبر نیکل ۴۶۰ دلار کاهش را به ثبت رساند و هر تن از آن با نرخ ۱۷ هزار و ۶۱۵ دلار فروش رفت. خرید نقدی آن ۱۷ هزار و ۶۱۰ دلار بود.
افت ۷ و ۲۰ دلاری نرخ سرب و روی
در معاملات روز پانزدهم نوامبر قیمت سرب ۷ دلار و ۵۰ سنت رشد داشت. هر تن از آن با نرخ یک هزار و ۹۸۳ دلار فروش رفت. خرید نقدی آن یک هزار و ۹۸۲ دلار و ۵۰ سنت بود. در معاملات روز پانزدهم نوامبر قیمت روی ۲۰ دلار کاهش را به ثبت رساند و هر تن از آن با نرخ یک هزار و ۹۰۵ دلارو ۵۰ سنت فروش رفت. خرید نقدی آن یک هزار ۹۰۵ دلاربود.
در معاملات روز هشتم نوامبر قیمت قلع ۲۵ دلار کاهش داشت. هر تن از آن در این روز ۲۱ هزار و ۵۷۵ دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۲۱ هزار و ۵۵۰ دلار بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن