بازار سنگ آهن و افت ۳ دلاری

شماره روزنامه: ۲۴۸۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۱۴۱۹ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد ایران- روز دوشنبه هفته جاری شاخص قیمت سنگ آهن خلوص ۶۲ درصد استیل ایندکس معادل ۵/۳ دلار افت داشت و به ۱۶۶ دلار و ۵۰ سنت در هر تن خشک رسید. شاخص قیمت پلاتس نیز نزولی بود و ۲ دلار و ۵۰ سنت افت داشت و به ۱۶۷ دلار رسید. در بازار نقدی ترس و نگرانی حاکم است و هیچ کس نمی‌داند قیمت سنگ آهن تا کجا افت خواهد داشت.

مرکز خدمات فولاد ایران- روز دوشنبه هفته جاری شاخص قیمت سنگ آهن خلوص ۶۲ درصد استیل ایندکس معادل ۵/۳ دلار افت داشت و به ۱۶۶ دلار و ۵۰ سنت در هر تن خشک رسید. شاخص قیمت پلاتس نیز نزولی بود و ۲ دلار و ۵۰ سنت افت داشت و به ۱۶۷ دلار رسید. در بازار نقدی ترس و نگرانی حاکم است و هیچ کس نمی‌داند قیمت سنگ آهن تا کجا افت خواهد داشت. فعلا تنها خریدها برای رفع نیاز فوری است. در چین مشکل نقدینگی حاکم است.

انتظار می‌رود چند ماه آینده بازار سنگ آهن نزولی باشد. دو عامل اصلی بر افت قیمت سنگ آهن تاثیرگذار است اول افت بازار مسکن و ماشین‌آلات چین و دوم توسعه عرضه جهانی در دراز مدت که تا سال ۲۰۱۴ از تقاضا فراتر خواهد رفت.

موجودی سنگ آهن وارداتی در بنادر چین اواخر آگوست به رکورد ۹۵ میلیون و ۲۶۰ هزار تن رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن