در معاملات بورس لندن رخ داد

افت نرخ آلومینیوم و رشد مس و نیکل - ۷ مهر ۹۰

شماره روزنامه: ۲۴۶۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۹۴۱۹ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی – روند قیمت فلزات در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر افزایشی بود. در این روز نرخ آلیاژآلومینیوم، مس، سرب، روی، نیکل و قلع نسبت به معاملات روز قبل آن با رشد مواجه شد. در این روز تنها نرخ آلومینیوم با افت همراه شد.

گروه بورس جهانی - روند قیمت فلزات در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر افزایشی بود. در این روز نرخ آلیاژآلومینیوم، مس، سرب، روی، نیکل و قلع نسبت به معاملات روز قبل آن با رشد مواجه شد. در این روز تنها نرخ آلومینیوم با افت همراه شد.

افت ۲ دلاری نرخ آلومینیوم و رشد ۵۰ دلاری آلیاژآلومینیوم
در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر هر تن آلیاژآلومینیوم نسبت به روز قبل آن ۵۰ دلار رشد را به ثبت رساند. در این روز هر تن آلیاژآلومینیوم با نرخ ۲ هزار و ۲۵۵ دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۲ هزار و ۲۴۵ دلار بود. در معاملات بیست و هفتم سپتامبر هر تن آلومینیوم نسبت به روز قبل آن ۲ دلار افت را به ثبت رساند و با نرخ ۲ هزار و ۱۹۴ دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۲ هزار و ۱۹۳ دلار بود.
رشد ۳۰۲ دلاری نرخ مس
در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر قیمت مس ۳۰۲ دلار افزایش داشت. قیمت هر تن از آن با نرخ ۷ هزار و ۵۲۸ دلار معامله شد. در این روز خرید نقدی مس با نرخ ۷ هزار و ۵۲۷ دلار ثبت شد. در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر نیکل ۲۹۰ دلار رشد را به ثبت رساند و هر تن از آن با نرخ ۱۸ هزار و ۶۷۰ دلار فروش رفت. خرید نقدی آن ۱۸ هزار و ۶۶۵ دلار بود.
افزایش ۱۸ و ۴۷ دلاری نرخ سرب و روی
در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبرقیمت سرب ۱۸ دلار افزایش داشت. قیمت هر تن از آن با نرخ دو هزار و ۱۵ دلارفروش رفت. خرید نقدی آن دو هزار و ۱۰ دلار بود. در معاملات روز بیست و هفتم سپتامبر قیمت روی ۴۷ دلار رشد را به ثبت رساند و هر تن از آن با نرخ یک هزار و ۹۰۶ دلار فروش رفت. خرید نقدی آن یک هزار و ۹۰۵ دلاربود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن