بازار میلگرد امارات
مرکز خدمات فولاد ایران- قیمت میلگرد در بازار داخلی امارات ۴۱ دلار برای تولید جولای بالا رفته و به ۷۵۵ تا ۷۶۲ دلار در هر تن رسیده است.
مرکز خدمات فولاد ایران- قیمت میلگرد در بازار داخلی امارات ۴۱ دلار برای تولید جولای بالا رفته و به ۷۵۵ تا ۷۶۲ دلار در هر تن رسیده است. چون موجودی انبارها بالا است، قیمت جولای و شاید آگوست تجار در حدود ۷۳۵ دلار باقی میماند و فرصتی برای نقد کردن موجودیها خواهد بود؛ چون هزینه جابهجایی کالا در ماه رمضان بالا میرود آنها میتوانند قیمت را آن زمان به بیش از ۷۶۰ دلار برسانند.
شاید این امر بازار را کمی راکد کند؛ ولی عامل اصلی فعالیت بازار قیمت پیشنهادی میلگرد ترکیه خواهد بود. اگر ترکیه تا اواسط جولای در ۷۰۰ دلار سی اف آر عرضه کند؛ یعنی تا ۳۰ دلار قیمتها را پایین آورد واردات میلگرد ترکیه به امارات پس از ماه رمضان افزایش خواهد یافت. انتظار میرود ۲ تا ۳ ماه آتی تقاضای میلگرد در امارات پایین باشد؛ ولی این ماه بر قیمتها اثرگذار نیست. تنها روند بازار ترکیه بر آینده قیمتها در بازار دبی تاثیرگذار است.
خریداران اماراتی برای خرید بیلت حاضر به پرداخت ۶۷۵ تا ۶۸۰ دلار سی اف آر هستند؛ ولی قیمت پیشنهادی ترکها ۳۵ تا ۴۰ دلار بالاتر است. حتی اگر قیمت میلگرد ترکیه ۷۰۰ دلار فوب شود؛ قیمتهای داخلی به صرفهتر است.
کاهش صادرات میلگرد ترکیه به آمریکا
بهبود بازار داخلی موجب شده قیمت میلگرد ترکیه بالا برود و در مقابل میزان فروش به آمریکا کاهش یافته است.
در ماه مه صادرات میلگرد ترکیه به آمریکا از بیش از ۶۵ هزار تن آوریل به ۸ هزار تن رسید. بین فوریه تا آوریل ترکیه به طور میانگین ۴۳ هزار تن میلگرد در ماه به آمریکا صادر میکرد. با کاهش تنشهای خاور میانه حال صادرات به آمریکا کاهش یافته است.
بازار داخلی ترکیه فعال است. اواخر ماه مه و اوایل ژوئن خرید قراضه بالا رفت و به رشد قیمت میلگرد در این کشور کمک چشمگیری نمود. از این رو صادرات جولای، آگوست و سپتامبر نیز رو به کاهش است.
کاهش صادرات میلگرد ترکیه به آمریکا موجب شد تا در ماه فوق ۳۱ هزار تن میلگرد به این کشور وارد شود و پایینترین آمار از نوامبر ۲۰۱۰ تا کنون ثبت شود.