افت نرخ کبالت و نوسان مولیبدن

شماره روزنامه: ۲۳۵۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۲۳۵۴ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی – نرخ کبالت در معاملات روز ۱۰ مه با کاهش روبه‌رو شد، اما نرخ مولیبدن دچار نوسان شد. در این روز خرید و فروش نقدی کبالت نسبت به معاملات روز گذشته ۵۰۰ دلار افت را تجربه کرد. خرید و فروش ۳ ماهه کبالت نیز در این روز نسبت به معاملات ۹ مه۵۰۰ دلار کاهش را به ثبت رساند. خرید و فروش ۱۵ ماهه کبالت نیز ۹۷۵ دلار افت داشت.

گروه بورس جهانی - نرخ کبالت در معاملات روز 10 مه با کاهش روبه‌رو شد، اما نرخ مولیبدن دچار نوسان شد. در این روز خرید و فروش نقدی کبالت نسبت به معاملات روز گذشته 500 دلار افت را تجربه کرد. خرید و فروش 3 ماهه کبالت نیز در این روز نسبت به معاملات 9 مه500 دلار کاهش را به ثبت رساند. خرید و فروش 15 ماهه کبالت نیز 975 دلار افت داشت.

در معاملات این روز خرید نقدی مولیبدن نسبت به روز گذشته ۴۰۰ دلار رشد را به ثبت رساند؛ اما فروش نقدی این کالا نسبت به روز گذشته روند ثابتی داشت. خرید ۳ ماهه مولیبدن نیز ۴۰۰ دلار رشد داشت؛ اما فروش ۳ ماهه این کالا روند ثابتی را طی کرد. خرید و فروش ۱۵ ماهه مولیبدن نیز نوسان داشت، خرید ۱۵ ماهه مولیبدن ۷۰۰ دلار افزایش و فروش ۱۵ ماهه این کالا ۳۰۰ دلار کاهش را تجربه کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن