باز هم تولید فولاد چین رو به بالا

شماره روزنامه: ۲۷۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۷۵۸۷ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی- در راستای رشد قیمت فولاد در ۱۰ روز نخست ماه اکتبر، تولید روزانه فولاد خام چین به ۹۱۶/۱ میلیون تن افزایش یافت که ۴ درصد نسبت به اواخر سپتامبر بهبود داشت. به گزارش مرکز خدمات فولاد ایران، افزایش قیمت فولاد از هفته دوم سپتامبر به کاهش موجودی کارخانه‌ها تا اوایل اکتبر کمک کرد.

گروه بورس جهانی- در راستای رشد قیمت فولاد در ۱۰ روز نخست ماه اکتبر، تولید روزانه فولاد خام چین به ۹۱۶/۱ میلیون تن افزایش یافت که ۴ درصد نسبت به اواخر سپتامبر بهبود داشت. به گزارش مرکز خدمات فولاد ایران، افزایش قیمت فولاد از هفته دوم سپتامبر به کاهش موجودی کارخانه‌ها تا اوایل اکتبر کمک کرد. تا دهم اکتبر موجودی فولاد ۷۸ کارخانه عضو انجمن آهن فولاد چین ۷۷/۱۰ میلیون تن بود که ۱۱ درصد نسبت به اوایل سپتامبر افت داشت. در مقایسه با ماه‌های جولای تا آگوست میزان تقاضای سپتامبر و اکتبر بهبود داشته از این رو قیمت را بالا برده و موجودی‌ها را کم کرده است. ولی با توجه به مازاد عرضه، رشد تولید می‌تواند مجددا تقاضا را پایین بیاورد از این رو فعالان بازار نگران موقتی بودن رشد قیمت‌ها هستند. در هر حال کارشناسان ابراز نگرانی کرده‌اند که رشد تولید می‌تواند تا پایان سال‌جاری میلادی موجب نوسانات بیشتر قیمت فولاد در چین شود.

رشد تولید فولاد در روسیه

تولید فولاد روسیه در ۹ ماه نخست سال جاری ۹۰/۴۶ میلیون تن ثبت شد که ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت. در این بین تولید لوله در این کشور ۲/۷ میلیون تن بود که ۲/۸ درصد کاهش یافت. تولید فولاد خام ۵۰/۵۳ میلیون تن بود که ۵ درصد رشد داشت و تولید چدن ۳۸ میلیون تن ثبت شد که ۶/۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت. همچنین روسیه در ماه سپتامبر ۶۲۵ هزار تن محصولات ورق صادر کرده که ۸/۸ درصد نسبت به سال قبل رشد داشت. در ۹ ماه نخست سال صادرات ورق روسیه ۵۵/۵ میلیون تن بود که ۸/۴ درصد نسبت به سال قبل افت داشت.

افت قیمت مفتول در بازار آمریکا

قیمت مفتول در بازار داخلی آمریکا در مواردی تا ۴۰ دلار در هر شورت تن کاهش یافته است، ولی هنوز خریداران مطمئن نیستند قیمت مفتول و قراضه به کف رسیده باشد. قیمت قراضه خرد شده در این کشور این ماه ۴۷ دلار هر لانگ تن افت داشته و کارخانه‌ها قیمت مقاطع را ۲۵ تا ۴۰ دلار در هر شورت تن پایین آوردند. قیمت مفتول در حدود ۶۴۰ دلار است و شاخص قیمت پلاتس ۶۴۰ تا ۶۵۰ دلار ثبت شده است. در حالی که قیمت قبلی ۶۸۰ تا ۷۰۰ دلار هر شورت تن بود. خریداران بازار مفتول آمریکا معتقدند می‌توانند در ۶۳۵ تا ۶۴۰ دلار هر شورت تن خرید کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن