خبر

بهبود جهان در خواب فولاد

شماره روزنامه: ۲۷۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۶۸۷۹ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد ایران - در سطح جهان هفته گذشته جو بازارها کمی بهبود داشت، ولی زمان می برد تا همه محصولات فولادی واکنشی مثبت از خود نشان دهند. در آمریکا راهکارهایی برای بهبود رشد اقتصادی اعلام شد، در اروپا آلمان با خرید اوراق قرضه بانک مرکزی اروپا به شبکه بانکی اروپا کمک کرد. از طرفی برنامه‌های محرک اقتصادی چین نیز همگی دست به دست هم داد تا اقتصاد جهانی نسبت به ۳ تا ۶ ماه گذشته امید بیشتری به بهبود داشته باشد.

مرکز خدمات فولاد ایران - در سطح جهان هفته گذشته جو بازارها کمی بهبود داشت، ولی زمان می برد تا همه محصولات فولادی واکنشی مثبت از خود نشان دهند. در آمریکا راهکارهایی برای بهبود رشد اقتصادی اعلام شد، در اروپا آلمان با خرید اوراق قرضه بانک مرکزی اروپا به شبکه بانکی اروپا کمک کرد. از طرفی برنامه‌های محرک اقتصادی چین نیز همگی دست به دست هم داد تا اقتصاد جهانی نسبت به ۳ تا ۶ ماه گذشته امید بیشتری به بهبود داشته باشد. ولی بازار فولاد هنوز چشم‌انداز با ثباتی پیدا نکرده است. تولید بالا و صادرات زیاد فولاد از چین در کنار تداوم ضعف تقاضا در اغلب نقاط جهان هنوز قیمت فولاد را تحت فشار قرار داده است. انتظار می‌رود امسال مصرف فولاد مشابه سال قبل باشد. چند ماهی زمان می برد تا مواد اولیه ارزان قیمت هزینه تولید کارخانه ها را پایین بیاورد.

بازار واردات ورق گرم جنوب شرق آسیا هفته گذشته هنوز تحت تاثیر محموله‌های ارزان قیمت چینی بود و در برخی نقاط قیمت پیشنهادی با ۲۰ دلار کاهش به ۵۱۰ دلار در هر تن (سی اف آر) رسید ولی بیشتر ۵۲۰ تا ۵۳۰ دلار بود. محصول ژاپن و کره ۵۷۰ دلار در هر تن (سی اف آر) اعلام شد.

در حالی که بائو استیل چین قیمت‌های اکتبر را نسبت به سپتامبر ثابت نگه داشته در بازار فیوچرز شانگهای قیمت قرارداد ژانویه میلگرد و قرارداد نوامبر تا دسامبر ورق گرم بیش از ۲۰ دلار در هر تن افزایش یافت. شاخص قیمت سنگ‌آهن خلوص ۶۲ درصد نیز با ۱۴ درصد رشد به ۱۰۱ دلار و ۶۰ سنت در هر تن (سی اف آر) رسیده است.

ولی در بازار قراضه قیمت نزولی بود و در ترکیه قیمت میلگرد دو مرتبه کاهش یافت. افت قیمت قراضه حاکی از ضعف بازار فولاد اروپا و آمریکا است. ورق گرم آمریکا ۶۴۰ تا ۶۵۰ دلار در هر شورت تن (درب کارخانه) بود و در اروپا قیمت ورق گرم کشورهای شمالی در ثبات و ۵۰۰ تا ۵۱۵ یورو بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن