آرامش قبل از توفان

شماره روزنامه: ۲۶۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۴۴۴۲ بورس-جهانی

گروه بورس جهانی – سحر نمایشی: معاملات روز گذشته بازارهای جهانی با روند صعودی همراه شد، به طوری که در این روز بازارهای سهام آسیا، اروپا و آمریکا با رشد روبه‌رو شدند.

آرامش قبل از توفان

گروه بورس جهانی - سحر نمایشی: معاملات روز گذشته بازارهای جهانی با روند صعودی همراه شد، به طوری که در این روز بازارهای سهام آسیا، اروپا و آمریکا با رشد روبه‌رو شدند.

به نظر می‌رسد دلیل مثبت شدن بازارهای سهام آسیا علاوه بر افزایش شاخص‌های مهم سهام، انتشار اخباری مبنی بر احتمال رشد بیش از حد انتظار نرخ رشد اقتصادی در چین بوده است. البته این در حالی است که با توجه به کاهش سفارش‌ها در این کشور، این احتمال وجود دارد که رشد اقتصادی کاهش پیدا کند و این آرامش، آرامش قبل از توفان است.
به گزارش بلومبرگ دلیل مثبت شدن بازارهای آسیایی نیز نتیجه حاصل از تشکیل جلسه امروز سران اروپا است که گفته می‌شود موضوع نشست مذکور در مورد بحران اقتصادی اروپا است. البته ناگفته نماند که بازارهای جهانی در انتظار اعلام رشد ماهانه شاخص قیمت مصرف‌کننده به سر می‌برند.
به این ترتیب مبادلات در بازارهای کالا نیز به تبع از بازارهای سهام همراه با نوسان ارزیابی شد. در بورس توکیو؛ طلا در سررسید ماه آگوست منفی و در سررسید ماه اکتبر مثبت شد و سایر فلزات گرانبها همچون نقره و پالادیوم با روند ثابتی مواجه شد. همچنین در معاملات نفتی همچون نفت خام و نفت سفید در سررسید نزدیک ثابت و در سررسید دور با افت مواجه شد.
در بورس نیویورک؛ نفت خام کاهش یافت و به سطح قیمتی بیش از ۷۸ دلار در سررسید ماه آگوست رسید. معاملات پلاتین و پالادیوم نیز به گونه ای بود که در سررسید نزدیک ثابت باقی ماندند و در سررسید دور پلاتین منفی و پالادیوم مثبت شد.
همچنین طلا و نقره نیز با روند نزولی همراه شد. در بورس کالایی شانگهای؛ طلا در سررسید ماه جولای مثبت و در سررسید ماه آگوست منفی شد و سایر فلزات نیز مانند آلومینیوم، مس، روی و سرب نیز با روند نزولی همراه شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن