خبر

احتمال افت قیمت‌ها در بازار ورق ایتالیا

شماره روزنامه: ۲۶۵۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۱۰۹۴ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد ایران- مراکز خدمات ورق در ایتالیا با توجه به ابهامات اقتصادی سعی دارند موجودی انبارها را کاهش دهند و از طرفی خریداران تنها برای رفع نیاز فوری معامله می‌کنند. از این رو ظاهرا کارخانه‌ها خود را برای تخفیف دادن آماده می‌کنند.

مرکز خدمات فولاد ایران- مراکز خدمات ورق در ایتالیا با توجه به ابهامات اقتصادی سعی دارند موجودی انبارها را کاهش دهند و از طرفی خریداران تنها برای رفع نیاز فوری معامله می‌کنند. از این رو ظاهرا کارخانه‌ها خود را برای تخفیف دادن آماده می‌کنند. سرویس سنتر‌ها برای ۵/۲ ماه موجودی دارند ولی منتظرند تا میزان تقاضای مصرف‌کننده نهایی معلوم شود و افت قیمت‌های احتمالی نیز انجام شود.

کارخانه‌ها هنوز ورق گرم را با پایه قیمت ۵۱۰ یورو در هر تن (درب کارخانه) عرضه می‌کنند، ولی در این قیمت هم حاضر به تخفیف در معامله‌های واقعی هستند.

قیمت پایه ورق سرد ۵۸۰ یورو در هر تن (تحویل اواخر ژوئن) است، در حالی که روس‌ها در مواردی ۵۵۰ یورو در هر تن (سی آی اف) پیشنهاد داده‌اند. خرید از روسیه ۲۰‌یورو از بازار داخلی ارزان تر تمام می‌شود، از این رو می‌تواند بر بازار داخلی ایتالیا فشار وارد کند. از طرفی صادرات ورق ایتالیا رو به بالا است که در این بین، نرخ یورو کمک کننده بوده است. اگر ایتالیا صادرات را بالا نگه دارد، می‌تواند مانع از افت قیمت ورق در بازار داخلی شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن