آلومینیوم ایران پرسودترین شرکت
گروه بورس- فرخنده رحیمی: شاخص کل بورس تهران در روزی که گذشت، تحتتاثیر رشد قیمت سهام شرکتهای ملی صنایع مس ایران، چادرملو، گلگهر، معادن و فلزات و فولاد مبارکه اصفهان به رشد ۳/۳۶واحدی دست یافت. براساس گزارشهای به دست آمده در میان ۱۴۸ شرکت بورسی که از ابتدای امسال تاکنون شاهد نوسانهای قیمت بودند، شرکت آلومینیوم ایران که ۲۰۰تومان سود سالانه پرداخت کرده با ۳۴۲درصد بازدهی یکهزار سهامدار بزرگ و کوچک خود از سودهایش بینصیب نگذاشت.
گروه بورس- فرخنده رحیمی: شاخص کل بورس تهران در روزی که گذشت، تحتتاثیر رشد قیمت سهام شرکتهای ملی صنایع مس ایران، چادرملو، گلگهر، معادن و فلزات و فولاد مبارکه اصفهان به رشد 3/36واحدی دست یافت. براساس گزارشهای به دست آمده در میان 148 شرکت بورسی که از ابتدای امسال تاکنون شاهد نوسانهای قیمت بودند، شرکت آلومینیوم ایران که 200تومان سود سالانه پرداخت کرده با 342درصد بازدهی یکهزار سهامدار بزرگ و کوچک خود از سودهایش بینصیب نگذاشت.
بورس کالا نیز در روزی که گذشت کار خود را از سر گرفت، قرار است که فعالیت شرکت بورس کالای ایران از این پس شاهد دو رینگ معاملاتی باشد، در یک نوبت دادوستد کالاهای کشاورزی و در نوبت دیگر دادوستد گروه فلزات را شاهد باشد. دیروز نماد معاملاتی شرکتهای ایران ارقام پس از برگزاری مجمع عادی سالانه و تقسیم سود نقدی، صنایع جوشکاب یزد پس از تعدیل پیشبینی درآمد هرسهم سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۸۶، شکر پس از اعلام درآمد هرسهم سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۸۶ و سیمان دشتستان پس از برگزاری مجمع عادی به طور فوقالعاده بازگشایی و آماده انجام معامله شد. روز گذشته شرکت سیمان سپاهان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشت. حجم کل معاملات بورس بیش از ۲۹میلیون و ۶۴۸هزار سهم، به ارزش ۱۴۲میلیارد و ۴۴۴میلیون ریال بود که نسبت به روز معاملاتی قبل به نصف تقلیل یافت. تعداد شرکتهای معامله شده ۱۵۳ شرکت بود که از این تعداد ۶۳ شرکت شاهد رشد و ۵۵شرکت شاهد افت قیمت سهام خود بودند.