کاهش افت شاخص
گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس در دومین روز متوالی با ۵ واحد کاهش به کار خود پایان داد و به رقم ۱۱ هزار و ۶۸۸ واحد رسید.<br> در این روز نماد معاملاتی «فولاد» با ۵/۱۷ واحد تاثیر منفی، بیشترین تاثیر را بر این افت شاخص ایجاد کرد. همچنین نمادهای «وامید» و «رمپنا» در مجموع ۱۹ واحد تاثیر منفی بر این شاخص باقی گذاشتند و نه تنها تاثیر مثبت نمادهای «شپنا» و «کچاد» را خنثی کردند، بلکه در نهایت باعث افت ۰۵/۰ درصدی این شاخص شدند.
گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس در دومین روز متوالی با 5 واحد کاهش به کار خود پایان داد و به رقم 11 هزار و 688 واحد رسید.
در این روز نماد معاملاتی «فولاد» با ۵/۱۷ واحد تاثیر منفی، بیشترین تاثیر را بر این افت شاخص ایجاد کرد. همچنین نمادهای «وامید» و «رمپنا» در مجموع ۱۹ واحد تاثیر منفی بر این شاخص باقی گذاشتند و نه تنها تاثیر مثبت نمادهای «شپنا» و «کچاد» را خنثی کردند، بلکه در نهایت باعث افت ۰۵/۰ درصدی این شاخص شدند.
همچنین در این روز شاخص بازار اول ۶ واحد افزایش، بازار دوم ۸۷ واحد کاهش، صنعت ۱۰ واحد کاهش و شناورآزاد ۱۲ واحد کاهش را تجربه کردند.
در معاملات دیروز نماد پالایشنفتاصفهان با حجم معاملاتی بیش از ۱۰۷ میلیون سهمی به عنوان پرمعاملهترین سهم بازار شناخته شد.
همچنین نماد مزبور حدود ۶۵ درصد از ارزش کل معاملات دیروز را به خود اختصاص داد.
گفتنی است، ارزش کل معاملات روزگذشته یک هزار و ۱۱۷ میلیاردریال اعلام شد که این رقم ناشی از معامله بیش از ۲۶۷ میلیون سهم بود.
در بازار دیروز میتوان به جمع آوری صفهای فروش برخی شرکتهای بزرگ بورسی از جمله حفاری، مپنا و فولادمبارکه اشاره کرد.
در معاملات روز گذشته نمادهای «ثفارس»، «ثاخت»، «خموتور» و «کساپا» پس از اعلام پیشبینی درآمد هر سهم خود بازگشایی شدند.
این در حالی است که در پایان روز کاری گذشته نماد معاملاتی قندثابت متوقف شد.