۸۶ واحد دیگر تا مرز روانی ۱۰ هزار
گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران تنها با ۸۶واحد نزول، به مرز ۱۰هزار واحد خواهد رسید.<br>بازگشایی نماد پتروشیمی فنآوران پس از تعدیل ۲۱۵ریالی به ازای هر سهم منجر شد تا شاخص کل به میزان ۸واحد افت کند. در همین راستا، «وامید» به میزان ۷واحد، «کگل» به میزان ۹/۶واحد و «فملی» به میزان ۴واحد به ادامه کاهش شاخص کمک کردند. در مجموع معادلات دیروز از ۱۴۹ نماد معامله شده، ۹۲ نماد با کاهش قیمت روبهرو شدند که باعث شد شاخص کل به میزان ۴۶ واحد افت از خود نشان دهد.
گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران تنها با 86واحد نزول، به مرز 10هزار واحد خواهد رسید.
بازگشایی نماد پتروشیمی فنآوران پس از تعدیل ۲۱۵ریالی به ازای هر سهم منجر شد تا شاخص کل به میزان ۸واحد افت کند. در همین راستا، «وامید» به میزان ۷واحد، «کگل» به میزان ۹/۶واحد و «فملی» به میزان ۴واحد به ادامه کاهش شاخص کمک کردند. در مجموع معادلات دیروز از ۱۴۹ نماد معامله شده، ۹۲ نماد با کاهش قیمت روبهرو شدند که باعث شد شاخص کل به میزان ۴۶ واحد افت از خود نشان دهد.
همچنین در معاملات روز گذشته نمادهای معاملاتی مارگارین و صنعتی بهشهر پس از مجمع عمومی عادی سالانه و تقسیم سود نقدی بازگشایی شدند.
در همین معاملات نمادهای معاملاتی حق تقدم بانک اقتصاد نوین، آذریت، پارسدارو و پارس پامچال بیشترین افزایش قیمت و نمادهای معاملاتی مارگارین، گروه صنعتی ملی،صنعتی بهشهر، پتروشیمی فنآوران و پارسمینو بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند.
روز گذشته تمام شاخصها به غیر از شاخص سود نقدی منفی بودند که این شاخص به دلیل برگزاری مجامع و تقسیم سود از سوی شرکتها به میزان ۸/۲واحد افزایش داشت و به رقم ۵هزار و ۹۴۶واحد رسید.
پرمعاملهترین و پرطرفدارترین سهم دیروز نماد معاملاتی پتروشیمی فنآوران بود.
همچنین این نماد بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.
تعداد ۸/۵میلیون سهم «شفن» در میان ۷۳۵ نفر سهامدار معامله شد و ارزش آن به رقم ۴۰میلیارد و ۱۷۰میلیون ریال رسید. معامله این نماد ۱۸درصد ارزش معاملات را از آن خود کرد. در مجموع معاملات روز گذشته، تعداد ۵/۵۴میلیون سهم دادوستد شد و ارزش کل معاملات معادل ۷/۲۱۴میلیارد ریال اعلام شد.
نماد معاملاتی تایدواتر بیشترین تقاضای خرید و نماد معاملاتی چادرملو بیشترین تقاضای فروش را در بازار دیروز به خود اختصاص دادند.