شاخص کل ۱۵ واحد افتاد

شماره روزنامه: ۱۴۰۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۹۲۶۳ بورس-آمار-روزانه

گروه بورس- زهرا مجتهد: روز گذشته صف‌های خرید برای نمادهای «شخارک»، «کگل»، «فخوز» و «فخاس» شکل گرفت.<br>این حرکت که به طور کلی برای تعد‌ادی از سهام رخ داد، بازار را از یک روند فرسایشی دور ساخت و حتی بخشی از صف فروش «فولاد» در ساعاتی از بین‌ رفت؛ اما در نهایت نماد آن با صف فروش به کار خود پایان داد.

گروه بورس- زهرا مجتهد: روز گذشته صف‌های خرید برای نمادهای «شخارک»، «کگل»، «فخوز» و «فخاس» شکل گرفت.
این حرکت که به طور کلی برای تعد‌ادی از سهام رخ داد، بازار را از یک روند فرسایشی دور ساخت و حتی بخشی از صف فروش «فولاد» در ساعاتی از بین‌ رفت؛ اما در نهایت نماد آن با صف فروش به کار خود پایان داد.

از صف‌های خرید «شخارک» و «کچاد» که هریک به میزان دومیلیون سهم و ۹/۲میلیون سهم همچنان باقی ماندند، تعداد ۱۲۴ هزار سهم از پتروشیمی خارک و تعداد یک میلیون سهم از چادرملو مورد دادوستد معامله‌گران بازار قرار گرفت. شاخص کل تحت‌تاثیر نمادهای «فملی» و «فولاد» شاهد افت ۱۵واحدی بود. از طرفی نماد معاملاتی «کچاد»، «کگل»، «فخوز» و «شاراک» نیز در مجموع ۲۱واحد به حفظ شاخص کمک کردند. ارزش معاملات بورس تهران روز گذشته از دادوستد بیش از ۱۰۵ میلیون سهم به رقم ۳۱۱ میلیارد ریال رسید.
نماد معاملاتی شرکت‌های قند شیروان قوچان و بجنورد پس از برگزاری مجمع عادی به طور فوق‌العاده به منظور انتخاب اعضای هیات‌مدیره، افست پس از تعدیل پیش‌بینی درآمد هرسهم سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۸۶، حق تقدم سیمان فارس و خوزستان به دلیل شروع پذیره‌نویسی بازگشایی شدند.





ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن