رشد ۱۹۱ واحدی شاخص کل در ۳روز

شماره روزنامه: ۱۵۲۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۲۴۷۱ بورس-آمار-روزانه

گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس تهران روز گذشته نیز به روند رشد خود ادامه داد و ۶۶ پله دیگر صعود کرد و در مجموع سه‌روز گذشته ۱۹۱ واحد افزایش یافت. این رشد تحت تاثیر معاملات انجام‌شده بر نمادهای «فملی» با ۲۸‌واحد افزایش، «شخارک» و «فخوز» هرکدام با ۹‌واحد افزایش و «کگل» و «فولاد» هرکدام با ۶‌واحد افزایش بود.در این روز شاخص‌های تابلوی اصلی، تابلوی فرعی، بازده نقدی و قیمت و شاخص صنعت هرکدام به ترتیب به میزان ۳۵‌واحد، ۱۰۵‌واحد،۲۵۱ واحد و ۶۱‌واحد افزایش را شاهد بودند.

گروه بورس- هدیه لطفی: شاخص کل بورس تهران روز گذشته نیز به روند رشد خود ادامه داد و 66 پله دیگر صعود کرد و در مجموع سه‌روز گذشته 191 واحد افزایش یافت. این رشد تحت تاثیر معاملات انجام‌شده بر نمادهای «فملی» با 28‌واحد افزایش، «شخارک» و «فخوز» هرکدام با 9‌واحد افزایش و «کگل» و «فولاد» هرکدام با 6‌واحد افزایش بود.در این روز شاخص‌های تابلوی اصلی، تابلوی فرعی، بازده نقدی و قیمت و شاخص صنعت هرکدام به ترتیب به میزان 35‌واحد، 105‌واحد،251 واحد و 61‌واحد افزایش را شاهد بودند.

این در حالی است که از ۱۷۰‌نماد معامله‌شده، ۷۸‌نماد با افزایش قیمت، ۶۰‌نماد با کاهش قیمت و ۳۲‌نماد بدون تغییر قیمت به کار خود پایان دادند که در این راستا نمادهای معاملاتی سیمان ارومیه، دارویی سبحان، سیمان خزر و بین‌المللی محصولات پارس بیشترین افزایش نرخ و نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری پتروشیمی، گلتاش، باما و ایران ترانسفو بیشترین کاهش نرخ را تجربه کردند.پیرو اطلاعیه‌های سازمان بورس، روز گذشته تعداد بیش از ۱۹‌میلیون سهم معادل ۶۴/۲‌درصد از سهام شرکت شاهد متعلق به شرکت بیمه دی به قیمت پایه دو‌هزار و ۹۱۰‌ریال(به ازای هر سهم) به صورت یکجا و نقد و همچنین تعداد بیش از ۲۷‌میلیون سهم معادل ۳۸/۵۴‌درصد از سهام شرکت کشت و صنعت پیاذر متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری البرز به‌صورت یکجا، نقد و اقساط طبق شرایط اعلامی و به قیمت رقابتی سه‌هزار و ۸۸۰‌ریال عرضه شد.در بازار دیروز نمادهای معاملاتی سیمان ارومیه، سیمان خاش، سرمایه‌گذاری پتروشیمی و دارویی سبحان بازگشایی و آماده معامله شدند. اما در مقابل، نمادهای معاملاتی سیمان ایلام، سیمان صوفیان، سیمان بهبهان و داروسازی ابوریحان جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه متوقف شدند.در معاملات روز گذشته تعداد بیش از ۵۹‌میلیون سهم در میان چهار‌هزار و ۳۲۰‌نفر سهامدار معامله شد و ارزش کل معاملات برابر رقم ۱۸۳ میلیارد و ۸۱۳ میلیون ریال اعلام شد.پرطرفدارترین و پرمعامله‌ترین سهم دیروز به ترتیب نمادهای ایران‌خودرو دیزل و سرمایه‌گذاری صنعت و معدن شناخته شدند.همچنین بیشترین ارزش معاملات دیروز را نماد مس ایران به خود اختصاص داد. تعداد ۵/۳میلیون سهم «فملی» در میان ۷۵ نفر سهامدار و در ۱۲۱ مرتبه دادوستد شد و ارزش آن به رقم ۲۸ میلیارد ریال رسید. نمادهای معاملاتی فولاد مبارکه اصفهان، ملی مس ایران و سیمان فارس و خوزستان بیشترین تقاضای خرید و نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری غدیر، ایران‌ترانسفو و پتروشیمی اراک بیشترین تقاضای فروش را در بازار دیروز به خود اختصاص دادند.





ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن