شماره روزنامه ۶۰۰۶
|

  • کشف ۲.۵میلیارد بشکه نفت‌خام

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه اکتشافات ذخایر جدید در دولت سیزدهم ۲میلیارد و ۵۰۰میلیون بشکه معادل نفت‌خام بوده است، گفت: در این دولت هشت مخزن نفتی و گازی جدید کشف‌ شده و کشف تازه‌ای هم محقق شده است که در آینده نزدیک وزیر نفت آن را اعلام خواهد کرد.
  • فولاد کردستان؛ تجلی خودباوری در غرب کشور

    دنیای‌اقتصاد: توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته در تدوین طرح‌های توسعه ایران یکی از مسائل مهم پیگیری‌شده در دولت سیزدهم است. از سویی دیگر وجود تعداد زیادی از طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام که به ثمر نرسیدن آنها به معنای مستهلک شدن هرچه بیشتر طرح‌های اقتصادی و سرمایه ملی در سراسر ایران است، دولت را بر آن داشته است تا در اجرای طرح‌های کلان از تعلل و اهمال در تکمیل آنها اجتناب کند. در حال حاضر اهمیت مسائلی که گفته شد، باعث شده است توجه به طرح‌های در دست اجرا به‌ویژه طرح‌های کلانی که در ابتدای این دولت تحت عنوان طرح‌های پیشران معرفی شد، اهمیتی دوچندان برای دستگاه اجرایی داشته باشد.
  • عرضه بیش از ۲۴محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس

    دنیای‌اقتصاد: مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان از عرضه بیش از ۲۴محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری بیش از ۲میلیارد یورویی در گام دوم فاز ۲ طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان خبر داد و گفت: با تامین منابع مالی این پروژه، تا ۲ماه آینده عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
  • سرعت‏‏‌گیرهای صادرات صنایع معدنی

    دنیای اقتصاد – سارا اصغری: یکی از حوزه‌‌‌های مهم صادراتی که حتی به عنوان جایگزین حوزه نفت طی سال‌‌‌های اخیر معرفی شده، حوزه معدن و صنایع معدنی است؛ در زمینه ذخایر معدنی، ایران در دنیا رتبه هفتم را به خود اختصاص داده‌‌‌‌‌‌ و به‌‌‌واسطه این ذخایر خدادادی در صنایع معدنی به‌‌‌ویژه در فلزات، به رشدهای قابل توجهی در کشور دست یافته و حتی دسترسی به مسیرهای صادراتی در جهان را نیز پیموده است.
  • گاز گلخانه‏‌ای کمتر با تولید پلاستیک

    دنیای‌اقتصاد: طبق ادعای مطرح شده، انتشار گازهای گلخانه‌‌ای در (تولید) پلاستیک نسبت به مواد جایگزین کمتر است. تحقیقات دانشگاه شفیلد نشان می‌دهد که جایگزینی پلاستیک با مواد جایگزین «احتمالا» باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌‌ای می‌شود و این تفاوت در برخی موارد تا ۹۰‌درصد افزایش می‌‌یابد.
  • رکورد تولید در فولاد خراسان

    دنیای‌اقتصاد – مشهد: مجتمع فولاد خراسان فروردین ۱۴۰۳ را با شکستن دو رکورد ماهانه آغاز کرد و خط موفقیت‌‌‌های سال گذشته‌‌‌ خود را تداوم بخشید.
  • فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم برای رونق تولید

    دنیای اقتصاد- سید سجاد موسوی: اگر آب را الفبای آبادانی می‌‌دانیم، شن وماسه الفبای سازندگی است و وقتی اقتصاد کشور در مسیر رونق قرار بگیرد، نخستین جرقه‌های این رونق در افزایش تقاضا برای شن و ماسه دیده می‌شود اما در شرایط کنونی اوضاع برای تولیدکنندگان این ماده زیربنایی توسعه به خوبی پیش نمی‌رود چرا که نه خبری از طرح‌های بزرگ تولید مسکن مانند مسکن مهر است و نه بودجه‌ای برای پروژه‌های عمرانی نیمه تمام وجود دارد.
  • شرکت‌ها، کم توجه به اقتصاد داده

    چین در حال بررسی ارزش داده‌‌‌ها به عنوان یک عامل مهم در تولید برای تقویت توسعه پایدار است. به گزارش چاینا دیلی چین در حال بررسی ارزش داده‌‌‌ها به عنوان یک عامل برای تقویت توسعه پایدار است، در زمانی که اقتصاد دیجیتال در حال ظهور از طریق ایجاد عرضه جدید تولید و تقاضای مصرف‌کننده، شتاب رشد جدیدی ایجاد می‌‌‌کند.
  • در بازارهای پایدار صادراتی حضور مستمر خواهیم داشت

    دنیای اقتصاد - سارا اصغری: در سال ۱۴۰۲ فولاد خوزستان موفق شد حدود یک‌‌‌ میلیون و ۳۰۰‌هزار تن فولاد به بیش از ۱۰ کشور دنیا صادر کند. به گزارش دنیای اقتصاد، این‌‌‌ مطلب را رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان طی یک نشست خبری عنوان کرد و گفت: با توجه به بهره‌‌‌برداری از زمزم۳، فروش و صادرات آهن اسفنجی را آغاز کردیم.‌‌‌ سال گذشته حدود ۲۷۰‌هزار تن فروش آهن اسفنجی داشتیم و حدود ۳۰‌هزار تن نیز صادرات انجام شد. درآمد حاصل نیز حدود ۷۵‌هزار میلیارد تومان بوده است.
  • سیاست اروپایی مبارزه با زباله

    دنیای‌اقتصاد: پارلمان اروپا برای مقابله با چالش‌‌های مهم ناشی از ضایعات نساجی و مواد غذایی در اتحادیه اروپا (EU) اقدام قاطعی انجام داده است. داده‌‌های اخیر آژانس محیط‌زیست اروپا (EEA) نشان می‌دهد که اتحادیه اروپا سالانه ۱۲.۶ میلیون تن زباله نساجی تولید می‌کند. بخش عمده‌‌ای از این زباله‌‌ها در نهایت سوزانده، صادر یا به محل‌‌های دفن زباله ختم شده و باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود. بر اساس داده‌‌ها، پوشاک و کفش به تنهایی در تولید ۵.۲ میلیون تن از این زباله‌‌ها که معادل ۱۲ کیلوگرم در سال به ازای هر نفر است، نقش دارد و تنها ۲۲‌درصد از آن برای استفاده مجدد یا بازیافت جمع‌‌آوری می‌شود. در حالی که پیشرفت‌‌های قابل‌‌توجهی انجام شده است، چالش‌‌ها همچنان ادامه دارد. اتحادیه اروپا در حال حاضر تنها ۱‌درصد از کل منسوجات را در سطح جهان بازیافت می‌کند، که این امر بر نیاز به نوآوری مداوم در مدیریت زباله تاکید می‌کند.
  • استقلال ایران در صنعت دریایی

    نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندی‌‌های صادراتی با بازارهای بین‌المللی از سوی سازمان توسعه تجارت جمهوری اسلامی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.
  • استان کرمان به قطب فولاد سبز تبدیل خواهد شد

    به گفته مدیر پنل فولاد رویداد کرمان آیدکس، این استان در افق دو سال آتی به حجم بالایی از تولید فولاد در کشور دست پیدا می‌کند و سرمایه‌گذاری در فرصت‌های زنجیره فولاد این استان، ‌‌‌با ایجاد ارزش‌آفرینی و سودآوری همراه خواهد شد.
  • آیا سودآوری در انتظار نوردکاران است؟

    دنیای اقتصاد -سارا اصغری: بورس‌کالا در ابلاغیه‌ای اعلام کرد که از ۱۰اردیبهشت ‌‌‌ماه ۱۴۰۳، قیمت پایه میلگرد ۱۶‌درصد و قیمت پایه تیرآهن، نبشی و ناودانی ۱۹‌درصد بالاتر از آخرین میانگین نرخ پایه عرضه شمش تعیین خواهد شد. پیش از این قیمت پایه میلگرد‌‌‌ ۱۱‌درصد و قیمت تیرآهن، نبشی و ناودانی ۱۴‌درصد بالاتر از میانگین قیمت کشف‌‌‌شده شمش فولادی در همان هفته تعیین می‌‌‌شد. آیا این افزایش‌ درصد قیمت در فرمول بورس کالا، می‌تواند سودآوری نوردکاران را در سال جدید افزایش بدهد، نوردکارانی که طی سال گذشته همواره در سود و زیان بودند و از این موضوع گلایه‌‌‌مند بودند که قیمت محصولات آنها که محصول نهایی در زنجیره فولاد به ‌‌‌شمار می‌رود، تفاوت چندانی با بهای شمش که یک محصول میانی است، ندارد.
  • اولویت‏‌های زیست‏‌محیطی صنعت نساجی

    با توجه به حرکت جهانی صنعت نساجی به سمت سبز‌‌شدن و استفاده از مواد بازیافتی و ضایعاتی، آیا وقت آن نرسیده که به اهمیت بازیافت در این صنعت بیشتر توجه شود؟
  • صادرات شمش فولاد خوزستان به ۲۸ نقطه جهان

    دنیای اقتصاد: شرکت فولاد خوزستان ظرفیت تولید سالانه ۴میلیون تن شمش فولادی بیلت، بلوم و اسلب را دارد. از مهم‌ترین ویژگی‌‌‌های این کارخانه، دسترسی به آب‌‌‌های آزاد به عنوان مزیت صادراتی، دسترسی به حامل‌‌‌های انرژی، حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای، حمل‌ونقل دریایی و از همه مهم‌تر نیروی انسانی متخصص است. محصولات این شرکت از ابتدای طراحی آن، بر پایه صادرات‌محور بوده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر