وی درخصوص اقدامات اکتشاف تفصیلی اظهار کرد: زمین‌شناسی عمومی، نقشه‌‌‌های زمین‌‌‌شناسی، پردازش داده‌‌‌های ماهواره‌‌‌ای، نقشه توپوگرافی با پهپاد، اکتشاف لیتو ژئوشیمی، رسوب آبراهه‌‌‌ای و کانه سنگین جمعا با بیش از ۵هزار نمونه، عملیات ژئوفیزیکی در بیش از‌هزار ایستگاه، حفاری اکتشافی تا عمق ۱۰۸۰ متر و بیش از ۷۰‌هزار متر حفاری با بیش از ۶۶‌هزار مورد نمونه، حفر ترانشه به طول بیش از ۱۰کیلومتر و احداث بیش از ۵۵ کیلومتر جاده دسترسی انجام پذیرفته است و دو سال پیش و با توجه به حفاری حدود ۱۸‌هزار متر، گواهی کشف و پروانه بهره‌برداری ۸۸ میلیون تن قطعی و احتمالی اخذ شده است.

بخشی از حفاری‌های ۱۸‌هزار متر، مربوط به کشف محل و نحوه قرار‌گیری ذخیره بوده است که پس از کشف ذخیره و مدل‌سازی اولیه، حفاری‌های بعدی به صورت متمرکزتر و هدفمندتر در مناطق دارای پتانسیل معدنی صورت گرفته است. اسلامی پیرامون اقدامات صورت‌گرفته در خصوص اکتشافات جدید، اظهار کرد که مدل‌سازی ذخیره بر اساس نتایج حفاری‌ها صورت گرفته و مجموع ذخایر برآوردی شرکت بر اساس اکتشافات اخیر ذخیره چند برابر شده و بیش از ۳۵۰ میلیون تن تاکنون اثبات شده است که اقدامات جهت اخذ گواهی کشف و پروانه بهره‌برداری جدید در دست پیگیری است و با توجه به تداوم اکتشافات، ذخایر معدن قابلیت افزایش بیشتر را نیز داراست. وی در خصوص آخرین اقدامات معدن‌کاری اظهار کرد که باز کردن معدن نیازمند پیش‌باطله‌برداری است که خوشبختانه به دلیل نزدیکی ماده به سطح زمین، حجم عملیات باطله‌برداری آن پایین و در حال انجام است و طی کمتر از ۶ ماه دیگر استخراج ماده معدنی آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرزمین جلگه‌‌‌های آسمانی در خصوص آخرین اقدامات ساخت کارخانه کنسانتره اظهار کرد: مجوز کارخانه در جوار معدن اخذ شده و زمین موردنیاز تحویل شرکت شده و زیرساخت‌‌‌های اصلی از جمله برق و آب تامین شده است. ساخت کارخانه بیش از ۵۰‌درصد پیشرفت داشته است و بخش عمده تجهیزات سفارش‌گذاری‌شده، توسط تامین‌‌‌کنندگان ساخته شده است. از جمله این موارد می‌توان به سلول‌‌‌های فلوتاسیون اشاره کرد که در حال حمل به شرکت هستند و سنگ‌شکن و آسیاها نیز تا پایان سال حمل می‌‌‌شوند. با توجه به اجرای عملیات سیویل کارخانه، نصب آنها به سرعت در حال انجام است.

وی درخصوص نحوه تامین مالی این پروژه نیز افزود، سرمایه‌گذاری صورت‌‌‌گرفته در بخش اکتشاف به دلیل ریسک بالا از سوی سهامداران تامین شده است. با آغاز ساخت کارخانه و سرمایه‌گذاری موردنیاز ۴۰ میلیون یورو، سرمایه لازم فعالیت‌‌‌های صورت گرفته از جمله بخش مهندسی، تامین تجهیزات و ساخت از سوی سهامداران تامین شده و اخیرا شرکت موفق به اخذ تسهیلات ۱۰ میلیون یورویی برای خریدهای خارجی شده است که می‌تواند به تسریع تکمیل کارخانه کمک شایانی کند و طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته کارخانه در کمتر از ۹ ماه آینده وارد مدار تولید خواهد شد.

اسلامی درخصوص ظرفیت نهایی استخراج و تولید شرکت نیز  بیان کرد: با توجه به اکتشافات انجام‌شده و تثبیت ذخیره، ساخت کارخانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تنی متناسب با ذخیره در دستور کار شرکت است و مذاکرات برای نحوه تامین مالی و ورود سهامداران و سرمایه‌گذاران جدید در حال انجام است و همچنین اقدامات تعیین پیمانکار فاز جدید در حال پیگیری است.