فولاد آلیاژی، نقش موثری در ترسیم نقشه توسعه صنعتی کشور دارد

 به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد آلیاژی ایران، سید‌حجت کاظمی پس از بازدید از مجموعه فولاد آلیاژی ایران در نشست با مدیرعامل و جمعی از مدیران این شرکت، با اشاره به توان تخصصی و دانش‌محوری مسوولان فولاد آلیاژی بیان کرد: دستاوردهای حاصله شرکت فولاد آلیاژی که در این نشست مطرح شد، جز با همدلی، ایثار، فداکاری و مسوولیت‌پذیری حاصل نمی‌شود. وی افزود: نیازهای بازار و متعاقبا ذی‌نفعان، باارائه محصولات جدید و با بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی و تعدیل هزینه‌ها و نهایتا با سودآوری بهینه حاصل می‌شود که مدیران شرکت نیز به خوبی به آن توجه دارند و عزم جدی در ایجاد پروژه‌های جدید برای تکمیل زنجیره تولید در راستای بهبود بازدهی دارایی‌ها و رفع وابستگی‌ها می‌تواند در کاهش بهای تمام شده محصولات و بهبود سود‌آوری نقش موثری داشته باشد.

وی افزود: اقدامات خوبی که طی این چند سال، با همت مضاعف و تلاش نیروهای با تجربه و متخصص این شرکت رقم خورده، نه تنها مشکلات گذشته را مرتفع، بلکه باعث درخشش نام این شرکت در سطح کشور، خاورمیانه و حتی دنیا شده است که بر همین اساس باید به عملکرد شرکت فولاد آلیاژی افتخار کنیم.

عملکرد موفق شرکت فولاد آلیاژی ایران در ۶ ماه‌ ابتدایی سال

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه مطالعه عملکرد ۶ ماهه این شرکت در سال جاری، در سامانه کدال، حاکی از رویکرد موفق و شفاف در درآمدهای عملیاتی و نیز کنترل هزینه‌های تولید، سربار و بهبود سود است، اذعان کرد: دعای خیر بازنشستگان صنعت فولاد، بدرقه شما فولادمردان شرکت فولاد آلیاژی ایران است و تقدیر و تشکر خود را از تک تک شما سختکوشان صنعت فولاد اعلام می‌کنم.

وی اضافه کرد: شرکت فولاد آلیاژی ایران، دارای دانش و فناوری سطح بالا در تولید است و امیدواریم با اجرای پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت در آینده نه چندان دور، شاهد دستاوردی عظیم برای سهامداران مجموعه باشیم.

علیرضا چایچی‌یزدی، مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران نیز در این نشست بیان کرد: در سال ۱۳۶۸، دانش فنی از شرکت بهلر اتریش به عنوان یکی از معتبرترین تولیدکنندگان وقت فولاد آلیاژی دنیا، تدارک دیده شد.

وی افزود: در پایان سال ۱۳۷۱، تنفیذ قرارداد با شرکت دانیلی ایتالیا به عنوان معتبرترین سازنده تجهیزات فولادسازی صورت پذیرفت و بیش از ۵۰هزار تن تجهیز اعم از ماشین‌آلات، ادوات و قطعات از نقاط مختلف جهان تامین شد. در ادامه، امور مرتبط با نصب تجهیزات در سال ۱۳۷۵ آغاز و در پایان سال ۷۷ چهار کارخانه عظیم فولاد‌سازی، نورد سنگین، نورد سبک، تکمیل‌کاری و عملیات حرارتی متولد شد.

این در حالی بود که تا پیش از این، وابستگی بالایی به واردات این مقاطع فولادهای آلیاژی داشت.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران عنوان کرد: در سال ۱۳۷۸ همزمان با بهره‌برداری و شروع تولید، ظرفیت تولید این شرکت بالغ بر۱۴۰ هزار تن شامل ۱۱۸ گرید فولادی بود. در حال حاضر و پس از گذشت ۲۳ سال، با افتخار و اقتدار ظرفیت تولید این مجموعه بیش از ۵۰۰ هزار تن شده است؛ به گونه‌ای که حتی رقم تولید ۵۲۷ هزار تن مذاب را نیز تجربه کرده‌ایم. همچنین به همت تلاشگران سختکوش فولاد آلیاژی تعداد گریدهای فولادی قابل تولید نیز از مرز ۴۵۰ نوع فولاد گذر کرده است.

وی در خصوص پروژه‌های توسعه‌ای نیز اعلام کرد، خوشبختانه پروژه یزد یک هم با کمک متخصصان و کارشناسان پروژه، از پیشرفت خوبی برخوردار است به گونه‌ای که میزان پیشرفت به ۹۲درصد رسیده و نخستین قوس نیز طی یک ماه آینده و همچنین حصول نخستین ذوب تا پایان سال جاری انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با اشاره به پروژه وایر و کلاف ادامه داد: این پروژه از ۵ ماه پیش کلنگ زده شده و با شرایط مناسبی در حال پیشرفت است.

وی در خصوص جایگاه فعلی فولاژ اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از ۱۶ صنعت مادر تخصصی داخلی وابسته به تولیدات فولاد آلیاژی ایران هستند؛ به گونه‌ای که مواد اولیه مورد نیاز صنایعی همچون خودروسازی، نفت، گاز و پتروشیمی، ریلی و دریایی، کشاورزی و تراکتورسازی، شیمیایی و انواع مختلف صنایع اصلی کشور، توسط این شرکت تولید می‌شود.

چایچی ابراز کرد: بالغ بر هزار و ۸۰۰نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم و بیش از ۶۰۰ نفر نیروی پیمانکاری در مجموعه بزرگ فولاد آلیاژی ایران مشغول به کار هستند و در مجموع، فولاد آلیاژی دارای یک خانواده بزرگ ۸هزار نفری است.

فولاد آلیاژی، صنعت سبز برگزیده کشور

وی ادامه داد: علاوه بر وظیفه دشوار تولید و بهره‌برداری، فولاد آلیاژی ایران یکی از شرکت‌های بنام و مطرح در زمینه رعایت موازین محیط‌زیستی است. در صورتی که طی ۲۳ سال اخیر، برای ۶ بار به عنوان صنعت سبز کشور برگزیده شده‌ایم که در سه سال اخیر به همت و توان تخصص فولادمردان ایران به‌طور متوالی به وقوع پیوسته است.