وجیهالله جعفری در حاشیه «ایران متافو» عنوان کرد
تقویت بومیسازی و تولید استراتژیک مهمترین هدف «ایمینو» است
به گزارش ایراسین، وجیهالله جعفری در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی ایران در گفتوگو با خبرنگار ایراسین افزود: در حوزه دانشبنیانها سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با راهاندازی مرکز ایمینو (مراکز نوآوری و دانشبنیان در شرکتهای صنعتی و معدنی) و اجرای طرح اینوماین استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و نخبگان را مورد توجه جدی قرار داده است.
معاون وزیر صنعت بیان کرد: ایمینو در واقع حلقه انتقالدهنده دانش و فناوریهای نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور است و با توجه به اهمیت این بخش و لزوم حرکت به سمت نوآوری، سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بر آن شد تا مرکزی را با تمرکز بر نوآوری و انتقال تکنولوژی و در راستای حمایت از استارتآپها و دانشبنیانها در بخش معدن و صنایع معدنی کشور راهاندازی کند.
مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اظهار کرد: ایمیدرو در حوزه توسعه زیرساختها و هوشمندسازی نیز به دنبال این است که با اجرای طرح فاجد از ظرفیتهای نخبگان کشور در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی استفاده شود.
جعفری به مزیتهای استفاده از ظرفیتهای بزرگ نخبگی در کشور اشاره کرد و افزود: با استفاده از ظرفیتهای نخبگی میتوانیم آنها را به شرکتهای دانشبنیان تبدیل کنیم تا بتوانیم نوآوری را در حوزه صنایع معدنی و معادن کشور بیش از پیش تسهیل کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: مرکز ایمینو در ایمیدرو سالانه به دنبال این است که با برگزاری طرح اینومایی و داوریهای علمی و تخصصی، نوآوریهای جدیدی که به این مرکز ارائه میشود مورد توجه قرار گیرد تا با ارائه طرحهای برتر و برگزیده به مرکز ایمینو بتوانیم به اهداف اولیه توسعه همکاریهای ایمیدرو با صنعت با استفاده از نوآوری دست پیدا کنیم.
جعفری بیان کرد: علاوه بر این ایمیدرو به دنبال این است که با راهاندازی مراکز نوآوری و تحقیقاتی در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی برای نخبگان از ظرفیتهای این مراکز نیز به خوبی استفاده شود که در این صورت شاهد استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان در این شرکتها خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در عین حال با اشاره به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی ایران یادآور شد: خوشبختانه شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی از این نمایشگاه بهخوبی استقبال کردهاند و حضور این شرکتها در این نمایشگاه نشان میدهد که شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی کشور از نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران استقبال خوبی کردهاند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به اهمیت تامین انرژی مورد نیاز شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی در کشور تاکید کرد: تامین برق و گاز مورد نیاز شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی در این شرایط مورد توجه جدی وزارت صنعت است بهطوری که برای تامین برق مورد نیاز تفاهمنامه بین وزارت نیرو و وزارت صنعت نیز منعقد شده است تا بتوانیم کمبود برق را در این زمینه تا حدودی مدیریت و برطرف کنیم.
جعفری درباره مصرف آب در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی تاکید کرد: در این خصوص استفاده از پسابهای برخی از شهرها برای شرکتهای معدنی و صنعتی مورد توجه قرار گرفته است و برای تامین گاز مورد نیاز این واحدهای بزرگ صنعتی نیز امیدواریم با همکاری وزارت نفت این مشکل امسال به خوبی مدیریت شود.
فولاد مبارکه به خوبی از فناوریهای جدید استفاده میکند
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از غرفه شرکت فولاد مبارکه در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی ایران بازدید کرد.
در بازدید از رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران از غرفه شرکت فولاد مبارکه گزارشی از اقدامات این شرکت درباره استفاده از تجهیزات و فرآیندهای تولید نوین و نیز تولید فولاد سبز با توجه به ضرورت کاهش گازهای گلخانهای توسط وحدت زاهدی رئیس واحد کسب و کار شرکت پشتیبانی و توسعه فناوریهای فولاد مبارکه ارائه شد.
همچنین معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره استفاده بهینه از منابع اولیه معدنی در شرکت فولاد مبارکه، تامین انرژی، آب، تجهیزات و فرآیندهای تولیدی نوین، مواد مصرفی برای کاهش وزن محصولات فولادی پیشرفته و فرآوری ضایعات و فرآیند محصولات جانبی در این شرکت قرار گرفت.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در غرفه شرکت فولاد مبارکه بر استفاده از فناوریهای جدید در فولاد مبارکه تاکید کرد و گفت: شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین شرکت فولادی کشور در حوزه حفظ محیط زیست، استفاده از فناوریهای جدید و استفاده مجدد از ضایعات به خوبی توانسته از این ظرفیتها استفاده کند.
وجیهالله جعفری بیان کرد: توقع ما از شرکت فولاد مبارکه و سایر شرکتهای فولادی این است که با استفاده از نوآوریها و فناوریها هزینههای تولید خود را تا آنجا که میتوانند، کاهش دهند.
معاون وزیر صنعت تاکید کرد: در صورتی که در صنعت فولاد از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان به خوبی استفاده شود، شاهد توسعه بومیسازی، استفاده از نخبگان و کاهش قیمت تمام شده هزینه تولید خواهیم بود که این میتواند ما را در اقتصاد مقاومتی بیش از پیش یاری کند.