مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح کرد
هدفگذاری تولید ۶میلیون تن محصولات فولادی تا ۱۴۰۴
وی افزود: شرکت فولاد خوزستان در صنعت جایگاه خاصی دارد، زیرا ملاک تعیین قیمت تمامی زنجیره فولاد، بر اساس قیمتهای عرضه فولاد خوزستان در بورس کالاست. ضمن اینکه محصول باکیفیت فولاد خوزستان در بازارهای مختلف داخلی و خارجی، مشتریان خاص خود را دارد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان عنوان کرد: با نزدیک بودن این شرکت به بندر امام خمینی (ره)، اتفاقهای خوبی در حوزه صادرات فولاد میتوان رقم زد. ابراهیمی با تقدیر از زحمات و همکاری مستمر سازمان بنادر و دریانوردی استان خوزستان، اظهار کرد: بهواسطه حمایتهای انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی استان خوزستان، اتفاقهای خوب صادراتی برای فولاد خوزستان رقم خورد و این مجموعه در سال ۱۴۰۱ به عنوان صادرکننده نمونه ملی انتخاب شد. وی تصریح کرد: برای تسهیل در امر واردات تجهیزات و توسعه صادرات محصولات فولادی، مشارکت تمامی سازمانهای استان بهخصوص سازمان بنادر و دریانوردی موردنیاز است.
بهروز آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان نیز در این دیدار مطرح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی استان، آمادگی کمکرسانی برای صادرات محصولات فولاد خوزستان در رقابت جهانی را دارد. وی چشمانداز توسعه منطقه ویژه بندر امام خمینی(ره) را ۲۰ ساله عنوان کرد و گفت: تکمیل این پروژه باعث میشود تا سهم ایران در تجارت دریایی افزایش چشمگیری پیدا کند. آقایی در ادامه اذعان کرد: صادرات محصولات شرکت فولاد خوزستان بستگی به بازار خرید و فروش دارد. ظرفیت اسکله بندر امام خمینی (ره) در واردات کالاهای اساسی، نزدیک به ۸۰درصد است. سازمان بنادر و دریانوردی بهدنبال درآمد بندری و اجاره نیست و سعی بر آن دارد که به شرکت فولاد خوزستان یاری رساند تا در رقابت جهانی موفق عمل کند. مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان خاطرنشان کرد: این سازمان در چارچوب قانون، آماده تسهیل در امر صادرات محصولات فولادی است. بر اساس این گزارش، در این دیدار محمود لندی، معاون بهرهبرداری، عطا تفضلی، معاون خرید و جمعی از مدیران فولاد خوزستان، ابراهیمی را همراهی کردند.