شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

رمزارزها ماه جدید میلادی را نزولی شروع کردند؛

بازارهای جهانی در نخستین روزهای دسامبر با تکانه‌ای ناگهانی روبه‌رو شدند؛ تکانه‌ای که از مسیر رمزارزها آغاز شد و به سرعت به سایر دارایی‌ها سرایت کرد.

واکنش رمزارزها به تازه‌ترین بیانیه بودجه جزیره بررسی شد؛

تازه‌ترین بیانیه بودجه بریتانیا که روز چهارشنبه توسط ریچل ریوز، وزیر دارایی، ارائه شد، حاوی خبری خوش برای سرمایه‌گذاران رمزارز بود: هیچ افزایش مالیاتی جدیدی بر سود سرمایه مربوط به رمزارزها اعمال نشد.

اخبار بلاک چین روزنامه شماره ۶۴۰۶

    شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴
  • سودجویان از عطش یادگیری کاربران برای جذب سرمایه بهره می‌برند؛

    روزنامه شماره ۶۴۰۶

    کلاهبرداری رمزارزی در لباس آموزش

    بازار رمزارز در سال‌های اخیر در ایران رشد کرده و به یکی از موضوعات مهم فضای اقتصادی و مجازی کشور تبدیل شده است. بسیاری از کاربران تلاش می‌کنند از این حوزه درآمد کسب کنند، اما نبود قانون مشخص و ضعف آموزش مالی، مسیر را برای سوءاستفاده‌گران باز کرده است.
  • پاداش ۳‌میلیارد ریالی برای گزارش‌دهندگان مراکز غیرمجاز رمزارز

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: براساس مصوبه جدید وزارت نیرو، با هدف افزایش مشارکت مردمی در شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز دارایی و برخورد با متخلفان، از ابتدای مهر امسال سقف پاداش گزارش‌دهندگان این مراکز تا سه‌میلیارد ریال افزایش یافته است.
۱