حضور مدیرعامل بانک سرمایه درآیین آغاز سال تحصیلی

شماره روزنامه: ۳۵۸۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۳۴۶۸۰ بانک-و-بیمه

<p> <b>گروه بنگاه‌ها:</b> مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۴ باحضور مدیرعامل بانک سرمایه و جمعی از مسوولان آموزش و پرورش منطقه ۱۳ تهران، در دبیرستان دخترانه هفده شهریور برگزار شد. به گزارش روابط‌عمومی بانک سرمایه، مدیرعامل بانک سرمایه با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: داشتن شور و شوق، هدف والا و تلاش برای رسیدن به هدف، سه ابزار موفقیت است که هر دانش‌آموزی در کنار استعداد و هوش ذاتی خود می‌تواند با استفاده از آنها به موفقیت دست یابد. </p> <p> بیرانوند بیان کرد: یکی از راه‌های موفقیت نسل جوان ما به‌عنوان آینده‌سازان کشور، توجه به بحث کارآفرینی است. </p>

گروه بنگاه‌ها: مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۵-۹۴ باحضور مدیرعامل بانک سرمایه و جمعی از مسوولان آموزش و پرورش منطقه ۱۳ تهران، در دبیرستان دخترانه هفده شهریور برگزار شد. به گزارش روابط‌عمومی بانک سرمایه، مدیرعامل بانک سرمایه با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: داشتن شور و شوق، هدف والا و تلاش برای رسیدن به هدف، سه ابزار موفقیت است که هر دانش‌آموزی در کنار استعداد و هوش ذاتی خود می‌تواند با استفاده از آنها به موفقیت دست یابد.

بیرانوند بیان کرد: یکی از راه‌های موفقیت نسل جوان ما به‌عنوان آینده‌سازان کشور، توجه به بحث کارآفرینی است. شما باید بتوانید پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، از عمل و دانش و تخصص فنی خود در راه سازندگی و پیشرفت جامعه استفاده کنید. مدیرعامل بانک سرمایه با اشاره به برنامه‌های بانک سرمایه برای ایفای نقش خود در تربیت نسل آینده کشور گفت: بانک سرمایه آنچه را که بتواند در مسیر رشد و تعالی دانش‌آموزان انجام می‌دهد که از جمله این موارد، بحث آموزش بانکداری الکترونیک است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن