بیمه آسیا آماده صدورالحاقیه بیمه شخص ثالث

شماره روزنامه: ۳۱۸۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۹۸۰۹۲ بانک-و-بیمه

گروه بنگاه‌ها- مهدی حاضری، مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا با اشاره به ابلاغ رسمی قوه‌قضائیه درخصوص افزایش دیه از اول اردیبهشت سال ۱۳۹۳، گفت: بیمه‌گذاران بیمه آسیا باید با توجه به شروع ماه‌های حرام تا ۱۰ اردیبهشت به شعب و نمایندگی‌های بیمه آسیا در سراسر کشور (واحد صادرکننده بیمه‌نامه خود) مراجعه و نسبت به دریافت الحاقیه اقدام کنند.<br> به گزارش روابط عمومی بیمه آسیا، مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا با اشاره به افزایش دیه در ماه‌های حرام به ۲۰۰ میلیون تومان، بیان کرد: سقف بیمه‌نامه‌های شخص ثالث در سال ۱۳۹۲، معادل۱۵۲ میلیون تومان بوده که در سال جدید ماه‌های عادی را پوشش می‌دهد؛ لیکن در صورت عدم دریافت الحاقیه و بروز حادثه و خسارت در ماه‌های حرام (رجب، ذی‌القعده، ذی‌الحجه و محرم) باید مابه‌التفاوت ۴۸ میلیون تومانی دیه در ماه‌های حرام را خود بیمه‌گذاران بپردازند.

گروه بنگاه‌ها- مهدی حاضری، مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا با اشاره به ابلاغ رسمی قوه‌قضائیه درخصوص افزایش دیه از اول اردیبهشت سال 1393، گفت: بیمه‌گذاران بیمه آسیا باید با توجه به شروع ماه‌های حرام تا 10 اردیبهشت به شعب و نمایندگی‌های بیمه آسیا در سراسر کشور (واحد صادرکننده بیمه‌نامه خود) مراجعه و نسبت به دریافت الحاقیه اقدام کنند.


به گزارش روابط عمومی بیمه آسیا، مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا با اشاره به افزایش دیه در ماه‌های حرام به ۲۰۰ میلیون تومان، بیان کرد: سقف بیمه‌نامه‌های شخص ثالث در سال ۱۳۹۲، معادل۱۵۲ میلیون تومان بوده که در سال جدید ماه‌های عادی را پوشش می‌دهد؛ لیکن در صورت عدم دریافت الحاقیه و بروز حادثه و خسارت در ماه‌های حرام (رجب، ذی‌القعده، ذی‌الحجه و محرم) باید مابه‌التفاوت ۴۸ میلیون تومانی دیه در ماه‌های حرام را خود بیمه‌گذاران بپردازند.
یکصد شعبه و بیش از سه هزار نمایندگی بیمه آسیا در سراسر کشور آماده ارائه خدمات بیمه‌ای به‌ویژه صدور الحاقیه بیمه شخص ثالث به بیمه‌گذاران محترم می‌باشند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن