بانک ‌پاسارگاد سازمان دانشی برتر شد

شماره روزنامه: ۳۱۴۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۸۸۰۰۱ بانک-و-بیمه

گروه بنگاه‌ها - بانک پاسارگاد به‌عنوان یکی از سه سازمان دانشی ‌برتر ایران و همچنین دکتر قاسمی مدیرعامل این بانک به عنوان رهبر دانشی‌ برتر معرفی شدند. به‌گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، در سومین کنفرانس مدیریت ارزش‌آفرین دانش، نوآوری و سرمایه‌های فکری، بانک‌پاسارگاد به‌عنوان یکی از سه سازمان دانشی برتر کشور انتخاب شد. در این مراسم دکتر مجید قاسمی مدیرعامل این بانک نیز به‌دلیل فعالیت‌ها و اقدامات سازنده در این خصوص، به‌عنوان رهبر دانشی‌برتر کشور که بیشترین تحول را در سازمان خود ایجاد کرده‌است، انتخاب شد.

گروه بنگاه‌ها - بانک پاسارگاد به‌عنوان یکی از سه سازمان دانشی ‌برتر ایران و همچنین دکتر قاسمی مدیرعامل این بانک به عنوان رهبر دانشی‌ برتر معرفی شدند.

به‌گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، در سومین کنفرانس مدیریت ارزش‌آفرین دانش، نوآوری و سرمایه‌های فکری، بانک‌پاسارگاد به‌عنوان یکی از سه سازمان دانشی برتر کشور انتخاب شد.
در این مراسم دکتر مجید قاسمی مدیرعامل این بانک نیز به‌دلیل فعالیت‌ها و اقدامات سازنده در این خصوص، به‌عنوان رهبر دانشی‌برتر کشور که بیشترین تحول را در سازمان خود ایجاد کرده‌است، انتخاب شد.
ارزیابی جهانی MAKE بزرگ‌ترین و معتبرترین ارزیابی سازمان‌های دنیا در حوزه خلق ارزش از دانش به شمار می‌رود که هر ساله با حضور و مشارکت صدها سازمان از ۴ قاره و بیش از ۱۰۰ کشور دنیا برگزار ‌شده و در حال حاضر تنها ارزیابی بین‌المللی در حوزه مدیریت در ایران به شمار می‌رود.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن