توصیه رییس‌کل بیمه مرکزی به شرکت‌های کشتیرانی ایرانی

شماره روزنامه: ۳۰۷۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۶۹۰۶۵ بانک-و-بیمه

رییس‌کل بیمه مرکزی ایران از لغو کلیه تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینه پوشش‌های بیمه‌ای برای نفت خام و فرآورده‌های آن خبر داد. محمدابراهیم امین با اعلام استقبال بیمه مرکزی از لغو تحریم‌های بیمه‌ای اتحادیه اروپا و آمریکا گفت: به دنبال توافقات هسته‌ای ژنو، تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا در ارتباط با ارائه کلیه پوشش‌های بیمه‌ای مربوط به نفت خام و فرآورده‌های آن لغو شد. رییس‌کل بیمه مرکزی اظهار کرد: بیمه مرکزی ضمن استقبال از رفع بخشی از تحریم‌های بیمه‌ای، به شرکت‌های کشتیرانی و مالکان شناورهای ایرانی توصیه می‌کند با توجه به ظرفیت مناسب صنعت بیمه کشور برای ارائه پوشش‌های مسوولیت و حمل‌و‌نقل، نفت و پتروشیمی، اخذ پوشش‌های بیمه از بازار داخلی بیمه کشور را ادامه دهند تا ظرفیت و پتانسیل‌های صنعت بیمه‌ایران که در پی این تحریم‌ها ایجاد شده بود، از بین نرود.

رییس‌کل بیمه مرکزی ایران از لغو کلیه تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینه پوشش‌های بیمه‌ای برای نفت خام و فرآورده‌های آن خبر داد.محمدابراهیم امین با اعلام استقبال بیمه مرکزی از لغو تحریم‌های بیمه‌ای اتحادیه اروپا و آمریکا گفت: به دنبال توافقات هسته‌ای ژنو، تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا در ارتباط با ارائه کلیه پوشش‌های بیمه‌ای مربوط به نفت خام و فرآورده‌های آن لغو شد.

رییس‌کل بیمه مرکزی اظهار کرد: بیمه مرکزی ضمن استقبال از رفع بخشی از تحریم‌های بیمه‌ای، به شرکت‌های کشتیرانی و مالکان شناورهای ایرانی توصیه می‌کند با توجه به ظرفیت مناسب صنعت بیمه کشور برای ارائه پوشش‌های مسوولیت و حمل‌و‌نقل، نفت و پتروشیمی، اخذ پوشش‌های بیمه از بازار داخلی بیمه کشور را ادامه دهند تا ظرفیت و پتانسیل‌های صنعت بیمه‌ایران که در پی این تحریم‌ها ایجاد شده بود، از بین نرود.امین افزود: بدیهی است صنعت بیمه کشور در صورت لزوم از مشارکت بیمه‌گران خارجی در این پوشش‌ها نیز استقبال می‌کند.به دنبال تشدید تحریم‌های بیمه‌ای علیه صنعت بیمه ‌ایران، شرکت‌های بیمه خارجی از همکاری با شرکت‌های بیمه‌ایرانی منع شدند؛ اما این تحریم‌ها فرصت‌های تازه‌ای برای صنعت بیمه کشور رقم زد و بازارهای تازه‌ای را برای فعالان این صنعت پدید آورد و برخی از بازارهای بزرگ انحصاری بیمه که در اختیار بیمه‌گران خارجی بود در اختیار بیمه‌گران داخلی قرار گرفت.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن