احتمال تبدیل منات آذربایجان به پول واحد آسیای مرکزی

شماره روزنامه: ۱۳۱۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۰۸۶۲ بانک-و-بیمه

منات (واحد پول جمهوری آذربایجان) ظرفیت تبدیل به واحد پول منطقه‌ای را دارا است. <br>به گزارش ایسنا، کارشناسان معتقدند منات آذربایجان در آینده تبدیل به واحد پول یکسانی در منطقه قفقاز و آسیای میانه می‌شود. <br>قباد عباداوغلی، یکی از کارشناسان اقتصادی، در این زمینه گفت: منات آذربایجان همانند پول رایج روسیه می‌تواند به واحد پول جهانی و یا منطقه‌ای تبدیل شود و آذربایجان پتانسیل انجام این کار دارد.

منات (واحد پول جمهوری آذربایجان) ظرفیت تبدیل به واحد پول منطقه‌ای را دارا است.

به گزارش ایسنا، کارشناسان معتقدند منات آذربایجان در آینده تبدیل به واحد پول یکسانی در منطقه قفقاز و آسیای میانه می‌شود.

قباد عباداوغلی، یکی از کارشناسان اقتصادی، در این زمینه گفت: منات آذربایجان همانند پول رایج روسیه می‌تواند به واحد پول جهانی و یا منطقه‌ای تبدیل شود و آذربایجان پتانسیل انجام این کار دارد. وی افزود: امکان استفاده از منات در گرجستان و دیگر کشورهای مرزی وجود دارد.

به اعتقاد کارشناسان اگر متغیر نرخ منات از ۵ تا ۷درصد در سال افزایش نیابد این واحد پولی ظرفیت تبدیل به واحد پول منطقه دارد.

اکنون هر یک ‌دلار آمریکا حدود ۸۵ منات ارزش دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن