در هماندیشی بیمهگران صنعت بیمه عنوان شد:
آییننامه سرمایهگذاری شرکتهای بیمه اصلاح میشود
او با یادآوری اینکه روند زندگی در کشور ما با سایر کشورها متفاوت است و افراد در دوران بازنشستگی مورد توجه اعضای خانواده قرار گرفته و هزینههای زندگی افزایش مییابد. گفت: هماندیشی بیمهگران کشور در این جلسه باید موجبات توسعه بیمههای عمر و رفاه اجتماعی را فراهم سازد.
گروه بازار پول- رییس کل بیمه مرکزی ایران و مدیران عامل بیمههای دولتی و خصوصی به منظور توسعه بیمههای عمر در کشور روز گذشته در ساختمان بیمه مرکزی ایران تشکیل جلسه دادند. به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی ایران دکتر نوروز کهزادی، رییس کل بیمه مرکزی ایران در این هم اندیشی با تاکید بر اینکه حقوق و مزایای بازنشستگی برای زندگی کنونی کفایت نمیکند گفت: فعالیت سازمانهای مختلف بیمه مستمری و بازنشستگی و ارتقای پوشش بازنشستگان در دنیای امروز یک ضرورت است.
او با یادآوری اینکه روند زندگی در کشور ما با سایر کشورها متفاوت است و افراد در دوران بازنشستگی مورد توجه اعضای خانواده قرار گرفته و هزینههای زندگی افزایش مییابد. گفت: هماندیشی بیمهگران کشور در این جلسه باید موجبات توسعه بیمههای عمر و رفاه اجتماعی را فراهم سازد. دکتر کهزادی تاکید کرد: بیمه مرکزی مصمم است با هم اندیشی و همکاری شرکتهای بیمه بازرگانی موانع پیش روی توسعه بیمههای عمر به ویژه عمر و تشکیل سرمایه را بردارد و در گام اول بر حذف واگذاری ۵۰درصد حق بیمههای زندگی به صورت اتکایی اجباری به بیمه مرکزی تلاش خواهد کرد.
او ادامه داد: واگذاری اتکایی اجباری به بیمه مرکزی ایران یک اصل قانونی است که باید از طریق مراجع ذیصلاح بررسی و اصلاح شود. اما بیمه مرکزی ایران تا جایی که مغایرت نداشته باشد در کاهش قبول اتکایی اجباری و تسهیل فعالیت بیمهگران تلاش خواهد کرد.
کهزادی از بیمهگران درخواست کرد تا پیشنهاد خود را به بیمه مرکزی ارائه دهند تا پس از بررسی به شورایعالی بیمه تقدیم شود.رییسکل بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه ارائه بیمهنامه عمر باید برای تمام اقشار جامعه انجام گیرد، خاطرنشان کرد: ۲محصول جدید بیمه مسکن بازنشستگی و یونیورلایف توسط کارگروههای صنعت بیمه طراحی شده که پس از بررسی و تصویب نهایی در جامعه ارائه میشود.
کهزادی با اشاره به اینکه هدف دولت کاهش نرخ تورم و سود بانکی تا مرز تکرقمی شدن است، گفت: محاسبه نرخ ۱۰ و ۱۵درصد فنی بیمههای عمر هشداری برای صنعت بیمه است و باید راهکارهای متناسب با شرایط اقتصادی اتخاذ شود.
رییسکل بیمه مرکزی ایران به اصلاح آییننامه شماره ۴۲ سرمایهگذاری شرکتهای بیمه تاکید کرد و گفت: اما در این اصلاح نباید اشتباه سالهای گذشته تکرار شود و مدیریت ریسکهای سرمایهگذاری در سالهای آتی مدنظر قرار گیرد.
رییسکل بیمه مرکزی ایران یادآور شد: چند سال پیش که بازار سرمایه رونق داشت بسیاری معتقد بودند آییننامه سرمایهگذاری شرکتهای بیمه با گرایش بیشتر به سرمایهگذاری در بورس اصلاح شود که تغییر روند بورس اوراقبهادار به کاهش سودآوری و در بسیاری موارد زیان شرکتهای بیمه منجر شد.
کهزادی ادامه داد: امروز زمزمه سرمایهگذاری بیشتر در بازار مسکن است اما باید احتیاط کرد و ریسک کاهش قیمت بازار مسکن را به خوبی شناسایی کرد.
او خاطرنشان کرد: بیمهگران در قبال بیمهگذاران و حق بیمههای آنان متعهد هستند و باید در بهترین مسیرهای سرمایهگذاری حرکت کنند تا در ایفای تعهدات خود با مشکل روبهرو نشوند.
در جلسه روز گذشته مدیران عامل بیمههای دولتی و خصوصی با رییسکل بیمه مرکزی ایران کار گروههایی که بر مقوله بیمههای عمر در کشور کار میکردند گزارش خود را ارائه دادند.
در این گزارشات بر اصلاح آییننامه سرمایهگذاری شرکتهای بیمه تاکید و نقطه نظرات ارائه شده بود که مقرر گردید سندیکای بیمهگران ایران گزارشات را بررسی و نظر نهایی خود را پیرامون معرفی ۲ محصول جدید بیمههای عمر و اصلاح آییننامه سرمایهگذاری به رییس کل بیمه مرکزی ایران برای ارائه در شورایعالی بیمه را ظرف ۲ ماه آینده آماده کند.
سخنی چند از بیمهگران
دکتر عباسزادگان مدیرعامل بیمه نوین در جلسه روز گذشته بر ارائه راهکارهای نوین سرمایهگذاری تاکید کرد و اعطای سهام عدالت به افراد و سرمایهگذاری از محل آن در مقوله بیمههای عمر را راهکاری مناسب در توسعه بیمههای زندگی در کشور به ویژه برای افراد کم درآمد اعلام کرد.
حسین کریمخانزند مدیرعامل بیمه پارسیان نیز خواستار انعطاف بیشتر در ارائه بیمههای عمر و تشکیل سرمایه شد و گفت: پیشنهادات ارائه شده در کار گروه برای سرمایهگذاری شرکتهای بیمه مناسب با بیمههای غیر زندگی بود و سرمایهگذاری شرکتهای بیمه در امر بیمههای زندگی باید بر اصول سرمایهگذاری بلندمدت استوار باشد.
کریمخانزند همچنین درخواست کرد: شرکتهای بیمه محدود به بهرهگیری از نمایندگان در ارائه بیمههای عمر نشوند و بر واگذاری ۵۰درصد حق بیمههای عمر به بیمه مرکزی ایران به عنوان اتکایی اجباری تجدیدنظر شود.
شفیعی مدیرعامل بیمه پاسارگاد نیز بر اطلاعرسانی بخش بیمهای بیمهنامه عمر و تشکیل سرمایه تاکید کرد و گفت: تبلیغ بر سر سرمایهگذاری بیمهنامه فوق نتیجه مثبتی ندارد چرا که همیشه رقبای بهتری در بحث سرمایهگذاری وجود دارند.
او خواستار شفافیت نیازهای بیمهگذاران و مشکلات آتی آنان شد.
ضمیری، مدیر عامل بیمه آسیا نیز ضمن قدردانی از بیمه مرکزی ایران و تلاش کارگروهها برای توسعه بیمههای عمر گفت: انتخاب ریسک سرمایهگذاری را به عهده بیمهگذاران گذارید.
او گفت: دردنیای امروز شرکتهای بزرگ بیمه عمر نظر بیمهگذاران را در انتخاب مسیر سرمایهگذاری جویا میشوند و بیمهنامه را بر حسب ضریب ریسکپذیری بیمهگذار در حوزههای بازار سرمایه یا پول صادر میکنند.
ضیایی، مدیر عامل بیمه سامان نیز از رییس کل بیمه مرکزی خواست تا به مدیران عامل بیمهها زمان بیشتری در بررسی طرحهای مذکور داده شود تا اصلاح آییننامهها به درستی و با دوراندیشی بهتر انجام میشود.
اویارحسین، مدیر عامل بیمه دانا نیز گفت: سردرگمی شرکتهای بیمه در اقتصادی که هر روز بخشی از بازار رونق دارد باید مدنظر قرار گیرد و شرکتهای بیمه توان تغییر رویکرد سرمایهگذاری را متناسب با شرایط اقتصادی داشته باشند.
محمدابراهیم امین، مدیرعامل بیمه البرز نیز خواستار تغییر نگرش مدیران صنعت بیمه به بیمههای عمر و تشکیل سرمایه شد و گفت: دوختن یک لباس برای هم درست نیست و بیمهنامه عمر و تشکیل سرمایه باید متناسب با نیازها و تواناییهای افراد صادر شود.
ارسال نظر