جهان بانک و بیمه

سی‌تی گروپ گروه بانکداری EGG را می‌خرد

شماره روزنامه: ۱۱۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۰۰۲۰ بانک-و-بیمه

ترجمه‌: رضا سادات<br>شرکت Citi group روز گذشته اعلام کرد با خرید گروه بانکداری الکترونیک EGG انگلیس با پرداخت ۱۳/۱میلیارد دلار وجه نقد و پذیرش تمامی تعهدات مالی این بانک موافقت کرده است.<br>با تلفیق گروه بانکداری EGG با Citigroup در انگلیس مجموع مشتریان این گروه در انگلیس به ۴میلیون نفر بالغ خواهد شد و مجموع کارت‌های اعتباری صادره این گروه به ۸۰۰هزار می‌رسد.<br>در حال حاضر EGG با در اختیار داشتن سه میلیون مشتری آنلاین بزرگ‌ترین بانک آنلاین در انگلیس است که در تمامی بخش‌های بانکی فعالیت دارد.

سی‌تی گروپ گروه بانکداری EGG را می‌خرد

ترجمه‌: رضا سادات

شرکت Citi group روز گذشته اعلام کرد با خرید گروه بانکداری الکترونیک EGG انگلیس با پرداخت ۱۳/۱میلیارد دلار وجه نقد و پذیرش تمامی تعهدات مالی این بانک موافقت کرده است.

با تلفیق گروه بانکداری EGG با Citigroup در انگلیس مجموع مشتریان این گروه در انگلیس به ۴میلیون نفر بالغ خواهد شد و مجموع کارت‌های اعتباری صادره این گروه به ۸۰۰هزار می‌رسد.

در حال حاضر EGG با در اختیار داشتن سه میلیون مشتری آنلاین بزرگ‌ترین بانک آنلاین در انگلیس است که در تمامی بخش‌های بانکی فعالیت دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن