برخی از مسوولان بانکی کشور با حمایت از طرح دو فوریتی مجلس، خواستار بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت اولیه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصوبه دولت برای تغییر ساعت کار بانک‌ها برای یک دوره آزمایشی سه ماه از اول مهر ماه سال‌جاری اجرا شد به طوری که ساعت کار بانک‌ها از ۷ و ۳۰ دقیقه صبح به ۹ صبح تغییر کرد. دوره آزمایشی سه ماهه مصوبه تغییر ساعت کار بانک‌ها نیز اول هفته جاری پایان یافته است. بر همین اساس، پیش‌بینی می‌شود هیات وزیران در جلسه خود مصوبه‌ای جدید در این خصوص به تصویب برساند.

این در حالی است که روز سه‌شنبه نمایندگان مجلس طرح دو فوریتی بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت اولیه را تصویب کردند.

در همین حال، عضو هیات مدیره بانک تجارت در این خصوص گفت: با توجه به این که طرح تغییر ساعت کار بانک‌ها قرار بود به صورت آزمایشی به مرحله اجرا درآید، در این مدت مشکلات و محاسن آن از سوی مشتریان، کارمندان و مسوولان بانکی مطرح شد.

به گفته محمد ابراهیم مقدم، هر طرحی برای اجرا اعلام می‌شود همواره با یکسری نارضایتی و یا استقبال روبه‌رو می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که دولت پس از بررسی نتایج طرح، ساعتی را برای کار بانک‌ها انتخاب کند که رفع‌کننده مشکلات ترافیک و در برگیرنده رضایت مشتریان و کارکنان بانک‌ها باشد.

عضو هیات مدیره بانک تجارت با بیان این که تا هفته گذشته تمام بانک‌ها نظرات خود اعم از مشکلات ایجاد شده و محاسن طرح تغییر ساعت کار بانک‌ها را به دولت اعلام کرده‌اند، افزود: بانک‌ها سرویس دهنده خدمات به مشتریان هستند، به همین دلیل و الزاما باید طبق خواسته مشتریان عمل کنند، اما باید توجه داشت که اقدام دولت نیز در راستای حل معضل ترافیک تهران بوده است.

وی تصریح کرد: مردم خواستار بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت اولیه هستند، بنابراین مجبوریم به خواسته‌های آنها عمل کنیم.

همچنین قائم مقام بانک سامان با اشاره به نارضایتی و ناراحتی مشتریان بانک‌ها از طرح تغییر ساعت کار بانک‌ها، گفت: بسیاری از مشتریان بانک‌ها پیش از ساعت ۹ صبح و قبل از ساعت آغاز به‌کار بانک‌ها، در هوای سرد زمستانی در پشت درهای بسته به صف می‌ایستند تا هر چه زودتر پس از آغاز کار بانک‌ها، کار بانکی خود را انجام دهند و بر سر کارهای خود حاضر شوند که نارضایتی بسیاری را بدنبال داشته است.

فرید ضیاءالملکی با بیان این که طرح تغییر ساعت کار بانک‌ها تاثیر چندانی بر ترافیک ندارد در حالی که یکی از دلایل اجرای این طرح کاهش بار ترافیک اعلام شده است، افزود: در حال حاضر تعداد بانک‌ها در مناطق و محله‌ها افزایش یافته و مردم کارهای بانکی خود را در محله‌های خود انجام می‌دهند و شاید تنها دو درصد از مردم برای انجام کارهای بانکی خود مجبور به طی مسیر از یک نقطه شهر به نقطه‌ای دیگر باشند.

وی اظهار داشت: با توجه به این که بانک‌ها در ساعت ۹ صبح کار خود را آغاز می‌کنند کارکنان آنها در ساعت‌های اولیه آغاز کار با انبوهی از مشتریانی روبه‌رو می‌شوند که هر یک خواستار انجام کارهای خود به سرعت هستند، در حالی که این حالت باعث کنکاش کارکنان بانک‌ها می‌شود.قائم مقام بانک سامان اضافه کرد: اگر ساعت ۳۰/۷ دقیقه صبح فعالیت بانک‌ها و سرویس‌دهی به مشتریان آغاز شود آنها به تدریج به مشتریان پاسخ خواهند داد که رضایت مشتریان و کارکنان را به همراه دارد و هیچ یک دچار ناراحتی نخواهند شد.

وی میزان ساعت کار کارکنان بانک‌ها در یک هفته را در طرح قبلی ۴۴ ساعت عنوان کرد و افزود: در ساعت قبلی کار بانک‌ها، کارکنان در ساعت ۷ در شعب حاضر بودند و از ساعت ۳۰/۷ تا ۱۴ به غیر از پنج‌شنبه‌ها که تا ساعت ۱۲ بود، پاسخگویی به مشتریان را بر عهده داشتند.

دبیر کل مجمع اسلامی کارکنان بانک‌ها نیز با اشاره به تصویب طرح دو فوریت بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت قبلی در مجلس، گفت: نمایندگان مردم در مجلس هستند و ما منتظر تصمیم نهایی نمایندگان خود هستیم.

ابراهیم حکیم پیش‌بینی کرد که دولت بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت قبل را تصویب کند.

وی افزود: دولت در تصمیم خود برای تغییر ساعت کار بانک‌ها همچنان پافشاری می‌کند و مجلس نیز طرح دو فوریتی خود را در این خصوص تصویب کرده، بنابراین به نظر می‌رسد دولت برای بازگشت ساعت کار بانک‌ها به حالت اولیه موافقت کند.

به گفته دبیر کل مجمع اسلامی کارکنان، اکثر کارکنان بانک‌ها تقاضای تغییر ساعت کار خود را دارند و مشتریان نیز خواستار بازگشت طرح به حالت اولیه هستند.