حفظ ارزش دینار

با تغییر ترکیب ذخایر ارزی کویت

شماره روزنامه: ۱۲۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۴۱۰۱ بانک-و-بیمه

در پی نوسانات زیاد ارزش دلار، دولت کویت تصمیم گرفت تا با استفاده از سبدی از ارز‌های مهم به جای دلار صرف، ارزش دینار خود را تثبیت کند.

در پی نوسانات زیاد ارزش دلار، دولت کویت تصمیم گرفت تا با استفاده از سبدی از ارز‌های مهم به جای دلار صرف، ارزش دینار خود را تثبیت کند. به گزارش ایسنا، بانک مرکزی کویت اعلام کرد: کاهش ارزش دلار در برابر دیگر ارز‌های مهم ما را مجبور کرد تا دست به چنین اقدامی‌ بزنیم.

فیصل الحاجی، مقام اقتصادی کویت، در این زمینه اظهار کرد: امیدوارم با اجرای این تصمیم نرخ تورم در کشور کاهش یابد. وی گفت: تصمیم به تثبیت ارزش دینار در سال ۲۰۰۵ مطرح شد اما به دلیل نگرانی‌ها در خصوص پول واحد کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس این امر تاکنون به تاخیر افتاده است. وی ادامه داد: از سرگیری سیستم سابق تثبیت دلار که به تصویب رسیده است می‌تواند منافع زیادی برای کویت در پی داشته باشد. مازن الناهید، معاون بانک مرکزی کویت، به خبرگزاری رسمی‌ این کشور گفت: بانک مرکزی از منافع این اقدام بهره‌مند خواهد شد اما تاثیر مستقیم آن خیلی زیاد نخواهد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن