مدیرعامل بانک تجارت گفت: در فضایی که بانک‌ها خصوصی شده‌اند ساز و کارهای نظارتی دولت باید به طور شفاف تعریف شوند. مجیدرضا داوری در گفت‌وگو با ایسنا درباره مشکلاتی که در بانک‌های تازه خصوصی‌شده در مورد نحوه نظارت بر فعالیت ‌آنها وجود دارد، اظهار کرد: در همه دنیا نهاد ناظر بر کلیه بانک‌ها اعم از خصوصی و دولتی در درجه اول آن نهادی است که سیاست‌های پولی را تعیین می‌کند که در ایران بانک مرکزی است، پس از آن طبیعتا سیستم نظارتی سهام‌دار است.

او افزود: فعلا یکی از سهامداران ما دولت است و در حد سهم خودش می‌تواند نظارت کند، اما فکر می‌کنم هنوز در مرحله گذار هستیم و باید این ساز و کار به طور شفاف تعریف شود.

وی درباره فعالیت بانک‌های خارجی در کشور گفت: قطعا حضور بانک‌های خارجی در کشور به معنای افزایش رقابت است و افزایش رقابت افزایش کیفیت و رضایت‌مندی بیشتر مشتری را در پی خواهد داشت. من معتقدم این یک فرصت بسیار خوب برای نظام بانکداری کشور است. مدیرعامل بانک تجارت ادامه داد: البته در این باره باید توجه کرد که عمده بانکداران خارجی که در ایران سرمایه‌گذاری خواهند کرد با هدف بانکداری خرد نمی‌آیند، بلکه برای فعالیت‌های بین‌المللی بانکداری وارد ایران می‌شوند. انتظار مردم ما در این باره بانکداری خرد است و طبیعی است این انتظار برآورده نمی‌شود. داوری تصریح کرد: این بانک‌ها، خیلی به دنبال جذب سپرده و پرداخت تسهیلات نخواهند بود و آن انتظار مردم ما را در وهله اول برآورده نخواهند کرد و بیشتر به دنبال بحث‌های بانکداری بین‌الملل خواهند بود.