بانک توسعه تعاون به شتاب میپیوندد
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: تاکنون سههزار میلیارد تومان از سرمایه اولیه بانک دریافت شده است و رییس کل بانک مرکزی قول مساعد داده که دو هزارمیلیارد تومان دیگر را نیز در اسرع وقت از محل حساب ذخیره ارزی پرداخت کند.
ماشاءا...عظیمی در مصاحبه با ایسنا با اشاره به بالا بودن ظرفیت شبکه بانکی کشور در ارائه خدمات نوین بانکداری گفت: یکی از برنامههای ما راهاندازی دستگاههای ATM در سراسر کشور است و برای استفاده از جدیدترین ابزارها و سختافزارها مشغول مطالعه هستیم، زیرا میخواهیم دستگاههای خودپرداز، دستگاههای جامعی باشد و خدمات جدید و متنوعی را ارائه دهد نه آن که تنها پرداخت کننده پول باشد.
عظیمی مزیت رقابتی بانکها را در نوع خدمات جدیدی دانست که ارائه میکنند و ادامه داد: امروز بانکها به دنبال شیوههایی هستند که بتوان به وسیله آنها در سریعترین زمان ممکن، پول را جا به جا یا برداشت و پرداخت کرد و ما نیز در بانک توسعه تعاون به دنبال این مزیتها هستیم.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون در ادامه درباره ضرورت پیوستن بانک توسعه تعاون به شبکه شتاب گفت: مقدمات قانونی و اولیه این کار فراهم شده و هماهنگیهای لازم با بانک مرکزی صورت گرفته است که صدور دسته چک، کد دورقمی و راهاندازی سامانه «سمات» از جمله مقدمات پیوستن به بانکداری متمرکز بوده که تاکنون به اجرا درآمده است.
وی در عین حال با اشاره به وجود ۳۶۴ شعبه بانک توسعه تعاون گفت: درصدد هستیم تا شعبات فعلی را با ضوابط و مقررات بانک مرکزی تطبیق بدهیم و برای تشکیل شعب جدید نیز با نظارت و هماهنگی بانک مرکزی اقدام خواهیم کرد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون ادامه داد: درباره راهاندازی شعبات خارجی هم چنانچه مجوز تاسیس آنها را بگیریم، ضرورت ندارد که شعب فیزیکی بزنیم، بلکه میتوانیم با بانکهای دیگر تفاهمنامه امضا کنیم و ظرفیتهای آنها را به کار بگیریم.
عظیمی درباره ایجاد صندوق ضمانت سرمایهگذاری نیز گفت: وقتی که صندوق تعاون با اصلاح اساسنامه خود و بدون داشتن شعبه به صندوق ضمانت سرمایهگذاری تبدیل شود، دیگر شعب صندوق تعاون وجود نخواهد داشت، از طرفی صندوق ضمانت سرمایهگذاری باید یک نمایندگی داشته باشد که تلاش خواهیم کرد بانک توسعه تعاون برخی ماموریتها و مسوولیتها را به منظور رعایت تمرکززدایی در استانها انجام بدهد تا هزینههای جدید تحمیل نشود. مدیرعامل بانک توسعه تعاون در پایان از پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در دولت نهم خبر داد و ابراز عقیده کرد: بنگاههای زودبازده واقعی آنهایی بودند که از صندوق تعاون وام گرفتند و صندوق تعاون سه برابر مجموع سیستم بانکی تسهیلات پرداخت کرد؛ بنابراین نگاه حمایتی از بخش مردمی تعاون باید مطابق با اهداف اولیه، نظام باشد.
ارسال نظر