بانک گردشگری در مراحل پایانی تاسیس
به گزارش فارس، اسفندیار رحیم مشایی در مراسم افتتاح شرکت سرمایهگذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) اظهار داشت: شرایط لازم برای سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم شده است.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: راه اندازی بانک توسعه گردشگری به مراحل پایانی رسیده است و امیدواریم شاهد فعالیت این بانک و دیگر موسسات گردشگری باشیم.
به گزارش فارس، اسفندیار رحیم مشایی در مراسم افتتاح شرکت سرمایهگذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) اظهار داشت: شرایط لازم برای سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم شده است. وی در ادامه افزود: یکهزار نقطه به عنوان مناطق نمونه گردشگری تصویب شده که مطالعات ۵۰۰ منطقه انجام شده و مطالعات ۴۰۰ منطقه نیز آغاز شده است.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به آمادگی بانک پاسارگاد برای سرمایهگذاری در تخت جمشید تصریح کرد: باید یک سرمایهگذاری چند میلیاردی در تخت جمشید انجام شود و کیلومترها محدوده این اثر تحت تاثیر تخت جمشید قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ما ظرفیتهای بسیاری برای سرمایهگذاری در کشور داریم، گفت: همان چند اثر فرهنگی محدوده تخت جمشید نیازمند سرمایهگذاری میلیارد دلاری است.
مشایی با بیان اینکه ما نیاز به جایی داریم که حلقه اتصال ملت و بخش خصوصی به دولت در گردشگری باشد، گفت: شرکت سرمایهگذاری میراث فرهنگی و گردشگری یکی از حلقههای مفقوده بود و میتواند به عنوان حلقهای سرمایه سهامداران را جلب کند.
رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه ما باید فضا را به سمت سرمایهگذاری خارجی پیش ببریم، گفت: این شرکت باید فضا را به گونهای پیش ببرد که از سهم هیچیک از مردم ایران غافل نشود.
وی تصریح کرد: میراث فرهنگی و صنایع دستی ما نیز ظرفیتهای بزرگی برای سرمایهگذاری دارد و این اقدام به تنهایی از دست دولت ساخته نیست و باید ارزش افزوده برای بافتها و آثار تاریخی تعریف کنیم.
معاون رییس جمهور افزود: ما باید زندگی را به آثار تاریخی بازگردانیم. وقتی که آثار تاریخی در متن زندگی مردم وجود داشته باشد ارزش افزوده پیدا میکند.
مشایی با بیان اینکه صنایعدستی ما توجیه اقتصادی بالایی دارد، افزود: اشکال کار این است که چرخه تولید بازار برقرار نیست، ما باید بازار دائمی صنایع دستی را در بیشتر جهان داشته باشیم، این موضوع توجیه اقتصادی دارد و البته نیازمند سرمایهگذاری دولت است.
رییس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت احداث بازارچههای صنایع دستی تصریح کرد: ما باید در هر منطقه شهر تهران یک بازارچه صنایع دستی داشته باشیم.
وی با اشاره به ضرورت فعالیت شرکت میراث فرهنگی و گردشگری ایران در بخشهای مورد نیاز تصریح کرد: ما نیاز به هلدینگ سرمایهگذاری در ساخت و ساز گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی داریم.
ارسال نظر