معاون وزیر اقتصاد استاندارد واگذاری بانک‌ها و بیمه‌ها را بسیار پیچیده و حساس دانست و گفت: علاوه بر اینکه دولت باید دغدغه خصوصی‌سازی را داشته باشد سازمان حسابرسی و خصوصی‌سازی نیز در واگذاری‌ها دقت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید پورمحمدی در حاشیه نوزدهمین همایش بانکداری اسلامی در جمع خبرنگاران در خصوص وقفه ایجاد شده در واگذاری بانک‌ها و بیمه‌ها گفت: واگذاری بانک‌ها و بیمه‌ها از ویژگی‌هایی برخوردار است که سایر بنگاه‌ها فاقد آن هستند ضمن اینکه بیش از ۹۵‌درصد دارایی بانک‌ها به سپرده‌گذاران تعلق دارد.

وی واگذاری بانک‌ها و بیمه‌ها به بخش خصوصی را مستلزم دغدغه دولت برای عملی شدن این امر دانست و گفت: سازمان حسابرسی باید با وسواس در واگذاری دارایی‌ها دقت کند و سازمان بورس نیز شرایط و مقرراتی را ایجاد کند که کمترین خدشه به واگذاری‌ها وارد شود.

معاون امور بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: استاندارد واگذاری بانک‌ها و بیمه‌ها بسیار پیچیده و حساس است به طوری که بحث صندوق بازنشستگی که مطالعات آن در بانک‌ها انجام شده حدود ۵ ماه زمان برد.

وی علت زمان‌بر بودن مطالعات صندوق بازنشستگی را میزان هزینه بازنشستگی و تاثیر آن بر روی سهام در ۲۰ سال آینده اعلام کرد.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: با همه این اوصاف بانک‌هایی که باید واگذار شوند صورت‌های مالی خود را تهیه کردند که عمدتا مطلوب بوده است.

معاون وزیر اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مطالعات ادواری برای صندوق‌های بازنشستگی تهیه شده است گفت: نگرانی‌هایی در نحوه محاسبه سود به روش تعهدی وجود داشت که آن هم نهایی شد.

وی تاکید کرد: هیچ مانعی برای واگذاری سهام بانک‌های دولتی وجود ندارد. پورمحمدی گفت: به محض اعلام آمادگی سازمان خصوصی‌سازی و بورس برای عرضه سهام بانک‌ها این اتفاق رخ خواهد داد.

وی افزود: البته این روند نباید بیش از ۲ الی ۳ ماه طول بکشد.

معاون امور بانک و بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در مورد حذف سه صفر از واحد پول ملی تصریح کرد: مطالعات خوبی در این ارتباط انجام شده و نتایج کارشناسی عمیقی به دست آمده است.