پرداخت تسهیلات غیرحضوری در بانک رسالت

شماره روزنامه: ۴۹۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۷۶۳۲۵ بانک و بیمه

گروه شرکت‌ها : مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت به فضای اقتصادی جامعه در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: ارائه خدمات بانکی غیرحضوری را مهم‌ترین رسالت خود می‌دانستیم که خوشبختانه با عملیاتی کردن بانکداری دیجیتال این مهم تحقق یافت و در حال حاضر صددرصد تسهیلات به‌صورت غیرحضوری واریز و پرداخت می‌شود.

محمدحسین حسین‌زاده با اشاره به عملکرد بانک گفت: در سال ۹۸ ادامه ساماندهی‌ها دربانک به نحو احسن عملیاتی شد.

وی افزود: بعد از توسعه بانکداری اجتماعی، در مسیر بانکداری دیجیتال گام برداشتیم که شکل‌گیری بیش از ۱۸ هزار کانون همیاری اجتماعی با میانگین هرکانون ۲۳۰ نفر عضو گویای موفقیت بانک قرض‌الحسنه رسالت در ارائه خدمات غیرحضوری است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت با اشاره به دیگر اقدامات این بانک اظهار کرد: همسو با اهداف بانکداری بدون شعبه از مجموع حدود ۳۰۰شعبه در حال حاضر فقط ۳۰شعبه فعالیت دارند که تا سال آینده خاتمه بانکداری سنتی را اعلام خواهیم کرد. وی اظهار کرد: بانک قرض‌الحسنه رسالت به‌عنوان یکی از دو بانکی که در کشور صرفا به‌صورت قرض‌الحسنه‌ای فعالیت داشته، نظام مالی مطلوبی برای کسب و کارهای خرد و خانگی دارد. حسین‌زاده به همکاری و مشارکت جمعی سازمان‌های راهبری شبکه توسعه اجتماعی رسالت اشاره و اظهار کرد: تقویت و توسعه کسب و کارهای خرد و حفظ اشتغال از مهم‌ترین ماموریت‌های شبکه به شمار می‌رود و همکاری سازمان‌هایی همچون وزارت ورزش و جوانان، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی گویای عملکرد مطلوب شبکه است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن