اجباری شدن استفاده از رمز دوم پویا در بانک ملت

شماره روزنامه: ۴۸۲۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۲۲۷۳۷ بانک و بیمه

گروه بنگاه‌ها : انجام تمام تراکنش‌های بدون حضور کارت و نیازمند رمز دوم با مبالغی بیشتر از یک میلیون ریال در بانک ملت، از ۱۵ بهمن‌ماه، صرفا از طریق رمز دوم پویا (یکبار مصرف) امکان‌پذیر خواهد بود. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دارندگان کارت‌های این بانک می‌توانند در مجموع تا سقف یک میلیون ریال در روز همچنان با استفاده از رمز دوم ایستا (رمز عبور فعلی) نسبت به انجام تراکنش‌های بدون حضور کارت اقدام کنند.

براساس این گزارش، رمز دوم پویای تمام کارت‌های دارای رمز دوم به‌صورت سیستمی از روز ۱۵ بهمن‌ماه سال جاری فعال شده است؛ به‌نحوی‌که مشتریان بانک قادر خواهند بود تمام تراکنش‌های بدون حضور کارت ( نظیر خرید اینترنتی، کارت به کارت، خرید شارژ و پرداخت قبوض) را با استفاده از سامانه هریم یا استفاده از سرشماره ۳۰۰۰۳۳۰۳ از طریق پیامک دریافت کنند. در عین حال، دارندگان کارت بانک ملت برای بهره مندی از خدمات سامانه رمزنگار (اپلیکیشن) کماکان باید به پایانه‌های خودپرداز، پایانه‌های بانکی غیرنقد، سامانه همراه بانک یا بانکداری اینترنتی مراجعه و نسبت به فعال‌سازی آن اقدام کنند.

فعال‌سازی خودکار رمز پویا برای کارت‌های دارای رمز دوم، صرفا برای استفاده از خدمات سامانه هریم و رمزنگار پیامکی است و مشتری برای استفاده از اپلیکیشن رمزنگار ملت باید راسا اقدام کند. بر این اساس، مشتریانی که قبلا رمز دوم پویای خود را فعال کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به خودپردازها و پایانه‌های بانکی غیرنقد بانک ملت رمز دوم ایستای خود را برای انجام تراکنش‌های کمتر از یک میلیون ریال فعال کنند. در این صورت این دسته از مشتریان قادر خواهند بود برای تراکنش‌های فوق به جای رمز پویا از رمز ایستا نیز استفاده کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن